Як побудувати потужний лазер?

C

coolchip

Guest
Будь-які ідеї / посилання вітаються.
заранее спасибо!

Яка Ваша ідея потужних ...1 Вт, 10 Вт, 10000000000watts??

Я хочу використовувати його для різання матеріалів, таких як glass.I не знаю, як потужний треба.

ЗНОВУ ..наскільки товстим склом ..
Прослухати ЛАЗЕР приходять у всі розміри й повноваження і обов'язки циклів. Залежно високоточної, що вам потрібно скоротити його буде визначати POWER потрібно. 100 Вт лазер "AMETEUR" рівень будівництва все ще можливо ..200 Вт або більше він стає дуже участю ..
тому що він буде виробляти велику кількість тепла. Тоді будівництво техніка пошуку стало складніше.

100 Вт С02-лазера занадто слабка, щоб кришталю на щоб товстого скла.
У Круглому залі, слід почати з визначення необхідного хвилі в горіння. Або якщо у вас є підфарбувати скла першого до різання це ..!

Якщо ви хотіли б особливо кришталю, часто лазер використовується для її нагрівання в дуже точною, тонкою лінією (але не розплавити).

Тоді вибух холодного повітря викликає різке скорочення і скло розбивається виглядає на лінії - набагато акуратніше, ніж у звичайних забив / злом методами.

У самому справі, якщо ви просто хочете зробити це для трохи веселощів, купити лазерні установки сальдо.

Якщо ваша мета, хоча просто вчитися і отримувати задоволення в будівлю, ви налаштовуєте себе дуже важке завдання.Немає нічого неможливого, хоча.

Останній раз я використав лазерний відзначити, навчався в університеті.Його харчування й охолодження заповнити блок розміром 4-дро шафі.

Тримайте очі на eBay, часто хороші лазерів і ПГУ придумав і йти досить дешево.

FoxyRick.

Ви повинні бути дуже обережні при використанні будь-яких лазера.Ви повинні окуляри, які призначені для фільтрації 1 хвилі вашого лазера.Ви повинні справді носити окуляри весь час.Вам необхідно отримати спеціальний іспит очей з кожним роком.І робить усе, що я все ще знаю людей, які завдали шкоди їхній сітківки, горіли отвори в собі і т.д.

FoxyRick пише:

Якщо ви хотіли б особливо кришталю, часто лазер використовується для її нагрівання в дуже точною, тонкою лінією (але не розплавити).

djalli,

Я знайшов ці посилання повторно.різання скла з лазерів:

http://www.schott.com/advancedprocessing/english/products/process.html

http://www.glassonweb.com/articles/article/20/

Якщо б я нагадати, лазери, часто використовується для різання скла для РК-дисплея

Cheers,
FoxyRick.

для різання скла у можете використовувати звичайний праска Пайка близько 100-500 ват.це не так, як лазерний дорогим і дуже добре для різання

Я не розумію, чому ви хочете побудувати потужний лазер просто кришталю?Інша справа, яким чином можна досягти цього?Що стосується лазерів заподіяння шкоди, я думаю, тільки 850нм 1 являє собою серйозну загрозу для наших очей.Якщо хтось же рецепт для створення потужного лазера вони будуть підприємства з виробництва цих "потужні" лазерів.

якщо ви хочете побудувати газу на основі лазерного потрібно вакуум pump.because тиску газу варто укладати severall torrs.At атмосферного тиску, лазер не може start.For лазер на основі кристалів, наприклад YagNeodym потрібно криптону лампа почала коливань. ( в обох випадках багато грошей знадобиться)

FoxyRick Я дуже впевнений, що використання лазера в промисловості.Ну не хобі схем.

Якщо ви зробите щось для проектів у промисловості, то це нормально, тоді вперед.Вони також використовують алмази горіння в промисловості і для хоббі, дуже небезпечно робити лазери для різання скла.

Уявіть собі, в оптиці, лазерної удару скло і рефракційних (у невеликих шматочків скла при різанні) і вразити ваших очах.З менш потужна хвиля (після більшу частину енергії витрачається в процесі) Єдине переломити.Це призведе до пошкодження сітківки.

хм ..Я розмовляв з хлопцем, який працює лазер для життя (промисловий лазер), а також комерційного рівня лазера може тільки скоротити 1 / 2 дюйми в матеріал.Коли я запитав його про різання скла, скло повинне мати certian щільність основних щоб мати можливість скоротити.Це має бути дуже конкретним!

Ви завжди можете вирізати лексан ..Скло, але буде згасити токсичні гази ...

Я хотів би Google ЧПУ лазерні, плазмові ЧПУ.

Більшість "hobbiest" побудувати установки ЧПУ плазми, а не лазери ..

Також подивіться в versalaser.це $ 10k лазер для використання малих ..Цікаве ".

Хм .. плазмових установок з точки зору витрат thousdands доларів за зроби сам склеювання ...так що це не буде дешево.Надія, що допомагає ...

Ах так, я ніколи не чув про використання спеціальних окулярів для фільтрації хвиль при використанні лазерного ...Кашель ..Мені здається, я читав, що на боці машини лазерної ..але хлопець, який працює лазер (він використовує, щоб навчити коледжу про лазерного різання та інше), і він не використовує Googles ..

$ 10k для малих використовувати?Як маленькі?
Будь ласка, не повідомляйте посилання.

Навіть $ 10k це дуже дорого для аматорського використання.За $ 10k я можу купити потужний аналізатор спектру та лазерної?Скільки проектів хобі з $ 10k лазерних я можу зробити?

2 binalmis, я не можу пояснити, для і як різати скло з Паяльник, тому що мій англійська дуже погано для неї, так що просто взяти паяльник в руках у використовувати деякі скла, використання води і невелика кількість пасти для пайки (для хорошого контакт між склом і паяльник), так що просто спробувати і подивитися, як у його легко, а це не так швидкість, може бути, не зовсім точно вироблених але все-таки у можете вирізати скло в дуже перегляд формі, інший метод як у можете вирізати скло Саме з ножиці!!Так звичайним Ножиці спробуй кришталю під водою, раз у раз цього методу необхідні деякі навички.до речі, цей метод не можливо різаним лінію точно тільки навколо ..Для людини, які хочуть використовувати лазер для цього я рекомендую бухту лазера дешевше спосіб них намагаються будувати.вірите меніДодано після 13 хвилин:дещо про лазерних якщо і хочуть, щоб побудувати потужний лазер у дешевизна використання лазера на парах металів (кадмій, мідь, ртуть), він працює з більшою ефективністю їх інших лазерів і більш потужних і більш компактних у можете побудувати військовий лазер на цьому техніка ..до речі, у мене одна ідея, як створити дуже потужний і ефективність лазерного але потрібні гроші і час, звичайно, цей тип лазерного ніколи не розвиваються перед)) сподіваюся, що моя ідея виявиться правильною і коли-то я знайшов час і гроші будувати ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back