Як побудувати негативне резистор?

A

Alles Gute

Guest
В аналогових фільтрів. Іноді нам потрібно негативний опір. Потім, як побудувати nagative резистор? Використовуйте зворотний зв'язок? яким чином?

Привіт Аллес, Ви можете використовувати негативні Конвертор Inmitance (NIC). Шукайте його в мережі літератури теорії. Він є активним пристроєм з одного операційного підсилювача і 2 резистора, який перетворює опір Z (не обов'язково резистивном) в-к * Z. Він використовує зворотний зв'язок, звичайно. З повагою Z (з NIC я стаю-Z, га ...)

я думаю, якщо і розуміють, фільтр в режимі SC потім підшкірно звернення пов'язані схемою, що діє в якості negtive дозволу повинні бути використані

Я не знав, що ви можете побудувати негативний опір з MOSFET. Thats, ймовірно, краща відповідь. - Це те, що я отримав: Як правило, мій шлях був мати Opamp, з його зверненням вузол підключений до вихідний вузол Opamp (R3 опір зворотного зв'язку) і вхідний струм (ІІН) і неінвертуючий вузол підключений до вихідний вузол Opamp через резистор R2 і землею через резистор R1. Вихідний визначається за формулою: Vout =- R3 * R1 * Iin/R2. Vout між инвертирующий вузол і землю.

Що srivatsan описана NIC. Для будь-якого Z1 на місці R1: Зін =- (R3/R2) * Z1-Z

добре, так як питання для негативного резистора я думаю, що крос-пов'язаної міс пара досить просто.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back