Як писати команди за допомогою HyperTerminal ?????

N

nofnof

Guest
Я намагаюся відправити Ericsson T28s AT команд під час роботи в моєму дипломному проекті в мікроконтроллер, але я не можу надрукувати будь-яку річ у вікно HyperTerminal! Я доклав картину Hyperterminal, його програми в Windows XP аксесуари, Як мені вводити в неї команди я підключений кабель RS232, і встановити COM, швидкість передачі даних і все, ДОПОМОЖІТЬ МЕНІ БУДЬ ЛАСКА СПАСИБІ

Я не знаю, про телефони, але я думаю, що це те ж саме. Ви набрали "AT" + Enter? У вас є? І ніякої реакції? Добре, може бути ваші проблеми: 1. не той порт COM (я часто вибирають неправильне COM порт собі: D) 2. неправильний тип кабелю (іноді потрібно крос кабель, не завжди прямо)

Я не можу що-небудь типу в HyperTerminal вікно!

Все, що ви типу не буде показаний на екрані терміналу. Це нормально.

Тому що він працює так звана "тиха" coursor. Але все, що ви типу він відправляється в якості ASCII .. Якщо ви хочете знати, що ви відправляєте завантажити програмне забезпечення терміналу і складати ваші рядки, які будуть розіслані, натиснувши на певні кнопки. Termnal програмне забезпечення можна скачати з: http://www.rfinnovations.com.au/Uploads/Images/RFI-Interm% 20Rev1.1 (1) блискавки.

набір властивостей: Властивості-> Налаштування-> ASCII Setup-> Відображати введені символи на

Я встановив (RFI interm термінал), але коли я типу будь-якого AT команди Ericsson T28s, немає відповіді! Я доклав знімок екрана програми в той час як я намагався типу АТ команд Як встановлювати цю програму для роботи з RS232 9 ручки послідовний порт? як отримати відповідь від мобільного телефону? будь ласка, допоможіть мені: (

Використовуйте Docklight, це дуже простий у використанні з безліччю хороших можливостей. У них є деякі хороші підручники з їх програмним забезпеченням, яке навчить вас усього.

[Цитата = ep20k] Але це мій улюблений ч ** P: / / bray.velenje.cx / AVR / термінал / і є безкоштовною, а не умовно-безкоштовне [/ цитата] По-друге, що .. Будучи за допомогою цього протягом 2 років. Іноді прості речі, які безпосередньо вирішує Ваші потреби краще.

Нарешті я зрозуміла, що всі програми терміналу однакові, я завантажив більше 3-х програм термінал і всі вони однакові, я успішно завантажити відповідний COM і його налаштування, але коли я типу проста система COMAND, як AT або ATZ або AT & F Theres відповідь, але проблема полягає в довгих команд, як AT + CGMC =? я додаю фотографії дивіться його і допоможіть мені, будь ласка, щоб отримати правильну форму введення команд завдяки

Ви використовували T28S Ерік? Чи є підтримка на команду?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back