Як перейменувати файл в VB.NET

M

metal

Guest
Привіт я пишу невеликий шматок коду для того, щоб мати можливість змінити ім'я файлу з моєї програми. Будь є ідея, як я можу це зробити. Заранее спасибо :)

з VB6 я пам'ятаю, команда називається ім'я, їм не впевнений, чи буде вона буде працювати в VB.NET, але його варто спробувати

Привіт мій друг, немає перейменувати метод в VB.NET, ось чому я питаю про те, як зробити його .....

людини бути більш конкретним, що ім'я файлу ви про що? додатка EXE і т.д. .. WTF ім'я ти маєш на увазі?? PS З новим роком ...! : |

Привіт мені потрібно вказати файл з відкритого діалогу, то я отримую свою назву, після цього я хочу, щоб обробити ім'я файлу, наприклад, використовувати ToUpper метод, щоб зробити всі букви, після чого перейменовувати і той же файл з новим оброблені рядком. Спасибі

Привіт Мені просто потрібно знати, як перейменувати файл в VB.NET, ось і все. Для практикується програміст, його занадто легко відповісти. Спасибі

VB.NET вихідного коду, який показує, як перемістити або перейменувати файл. «Як перемістити / перейменувати файл. Private Sub button6_Click (відправника як об'єкт, Е, System.EventArgs) Dim Fi As New FileInfo ("myImage.gif") fi.MoveTo ("myImage2.gif") button6_Click End Sub '

Привіт Спасибі велике. Я вже вирішив цю проблему.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back