Як переглянути старі OrCAD Sch файлами в Windows

J

johnsmith123

Guest
У мене є кілька старих конструкцій для FPGA, які знаходяться в OrCAD. Sch формат.

Раніше я користувався draft.exe для перегляду цих файлів давно.Все це програмне забезпечення Windows Friendly.Будь-які пропозиції про те, як я можу переглянути ці файли, або навіть роздрукувати їх у wondows?

Будь-які консультації для мене?

Якщо OrCAD 386 Ви повинні мати можливість безпосередньо відкрити Sch в Capture.
Якщо це 16-розрядна версія OrCAD потрібно перетворити Sch до 32 біт першим.Існує утиліта в OrCAD 386 званих 16to32, які можуть бути використані для перетворення

Я встановив Microsoft Virtual PC і 1280x1024 VESA графіка OrCAD водія.Зараз проект відкриється в Ніцці 1280x1024 вікна на робочому столі Windows.Це небагато порівняно з млявими DOS, але корисна.

Я зробив пакетний файл, який перетворює схеми до GIF для зручного друку або електронною поштою.Спочатку друкується схемою у файлі LaserJet PCL, потім перетворить у PCL PCX зображень за допомогою утиліти LJ2PCX, що я писав багато років тому, а потім використовує NConvert (безкоштовна) для конвертації PCX в GIF.

Ви можете використовувати OrCAD версії 7.1, щоб відкрити старі файли.

Цитата:Я зробив пакетний файл, який перетворює схеми до GIF для зручного друку або електронною поштою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back