Як перевірити SCR / тиристора?

M

Maverickmax

Guest
Привіт я в даний час проводить пошкодження зарядного пристрою і наткнувся на проблеми, вона не буде працювати. Я підозрював, що це тиристор і я поняття не маю, як перевірити це. Два тиристори знаходяться в конфігурацію схеми тиристорного мосту з двома саббера cicuit встановлені через тиристорний відповідно. Я взяв subber з шляху, і я не зовсім впевнений, як перевірити його з DMM? Чи є різні mehtod випробування модуля SCR? Я з нетерпінням очікую почути від вас інтелектуальних хлопців повагою, М.

Метод я використовував це: Ом діапазон на DMM + привести до анода ЮКЖД - призводять до катода SCR повинні читати нескінченним, якщо хороший короткий воріт до анода Слід читати низьким опором, якщо добре з меншим тиристорів низькі показники повинні залишатися Після короткого видаляється. З великим тиристорів читання може повернутися до нескінченних після короткої видалений, тому що DMM струму нижче мінімального ЮКЖД проводити струм. Кругозір

Чи є спосіб, щоб перевірити Сімістори які в основному пов'язані катодом два SCR на катоді?

Точно так само, як SCR ... майже: + привести до тріаки анод-2 - призводить до тріаки анод-1 Слід читати нескінченним, якщо хороший короткий воріт до анода-2 слід читати низьким опором, якщо добре - призводять до тріаки Анод-2 + призводить до гарних Кен тріаки анод-1 Слід читати нескінченним, якщо хороший короткий воріт до анода-2 слід читати низького опору, якщо

будь ласка, як я можу дізнатися, як ефективно використовувати TRIAC і тиристор. У мене є хороші і практичного розуміння біполярних транзисторів і MOSFET. Будь-які хороші посилання або керівництва будуть високо оцінені, як я маю намір використовувати симистор з мікроконтролером для перемикання 220 В змінного струму до 240 В для насоса без використання реле. Чи може це бути досягнуто?. І, нарешті, в чому різниця між SCR і тиристорні і симістора. спасибі

Я буду перевіряти посилання і розміщувати будь-які сумніви тут. Спасибі за відповідь.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back