Як отримати квадратні хвилі через індуктор в схему РС?

G

Guest

Guest
Як отримати квадратні хвилі через індуктор в схему РС?
Як ми знаємо, якщо ми застосовуємо квадратні хвилі схема РС, напруга на індуктивності нічого, але серії імпульсів з-за опору пов'язано з індуктором і джерела.
Моєю метою є отримання чистого хвилею по всій площі індуктивності.
Як я можу це зробити?

Zalewani spamem, wśród którego znajduje się korespondencja biznesowa, często nie potrafimy odróżnić fałszywki od realnej korespondencji. Zagrożenia cechują się często kilkoma elementami.

Read more...

Привіт,
Зберігайте імпульсу менше, ніж постійна часу L / R ланцюга.

Привіт,
Laktronics

Залежно від сфери застосування, це може бути можливість відновити оригінальний сигнал, чи аналогових або цифрових схем.

Я пробував багато речей, але вона не працює.
Збільшення L / R не представляється можливим як це вимагає дуже високих частот в моєму проекті як L і R значень constant.In RL однією схемою отримує імпульси, які помирають з експоненціального отже, рівні напруги не буде ні гладкою.

Один велике питання полягає в насиченні індуктор ядра.Laktronics вже заявила, найбільш поширеним рішенням.Тримайте постійну часу велика, так що ви обмежені тільки початкові ділянки Експоненціальна крива поточних рампи.У цій області, крива досить лінійна.
Ви сказали, що ви не можете змінити постійної часу.Таким чином, вам доведеться ввести logrithmetic Подача напруги для протидії expoential функції.Таку напругу водіння складно, як вони збільшуються без кордонів.
Будь ласка, зупиніться і подумайте, що ви просите.Для справжнього напруги хвиля Sqaure через індуктор, сила струму повинна бути постійною Ramping протягом усього плоскої частини.Він повинен зробити це без отримання в будь-якому місці поблизу основного насичення або опором котушки крапель значно.

Беручи це питання разом з іншими посадами, я зрозумів, що ви просто були проводки по частині завдання (з книги, клас, інтерв'ю та ін.)Це питання може дійсно досі чітко!

Підключитися трикутної джерела струму для вашої схемі серій РС.У вас є трикутні хвиля напруги на резистори і А. А. квадратні хвилі на індуктор тоді.Всього напруги накладення трикутні і квадратні хвилі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back