Як отримати енергію від кабелю USB?

V

vishmi

Guest
Я не можу отримати будь-яку напругу з мого кабелю USB. Я виміряв напругу між червоним і чорним проводами кабелю USB в той час як він був підключений в моєму ноутбуці, і мультиметр читати 0 вольт. Коли я пов'язав ці дроти з резистором вона як і раніше 0 вольт. Хтось інший знаю, чому я не отримую напругу? У випадку, якщо ви хочете знати, чому я це роблю, я планую кріплення дільника напруги на мій USB-кабель, так що він буде відповідати потрібно вхідна напруга моя бритва, тому я можу зарядити його.

Це дуже дивно, влада повинна бути +5 В, я використовую це протягом багатьох років. Перевірте ці посилання: [URL = http://www.girr.org/mac_stuff/usb_stuff.html] USB у якості джерела живлення [/URL] [URL = http://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Serial_Bus] Universal Serial Bus - Wikipedia, вільної енциклопедії [/url]
 usbledb.jpg
[url = http://blog.makezine.com / archive/2006/10/how_to_battery_free_usb_p.html] Марка: Інтернет: ЯК - Battery Free, USB Powered світлодіодний ліхтарик [/URL]

Вона повинна бути здатна освоєння USB пристрою. Багато мобільні телефони, MP3-плеєр, зовнішні дисководи і подібні пристрої не здатні освоєння (вони не можуть ініціювати USB-зв'язок) і не буде джерела 5 В постійного струму. Деякі комп'ютери зберегти владу стробування 5v харчування. Можливо, вам доведеться зв'язати 1.5k від D-контактним роз'ємом Vbus, щоб отримати джерело для підтримки 5v харчування.

Дякуємо за вашу допомогу. Я напруги працює. Я пробував використовувати інший кабель і це спрацювало. Тепер у мене є проблема з отриманням достатньої струму. Я міг би бути в змозі з'ясувати схему, якби я знав, вихідний імпеданс опір кабелю USB і введення бритви. я отримую дивні результати з мого мультиметра і так може бути, я неправильно вимірювання імпедансу. для кабелю USB я отримав 0 Ом і для введення бритви іноді було 0 Ом, а іноді і нескінченність. , Щоб отримати ці результати я тільки що підключилися мультиметр привести з кожним із двох частин провід живлення (Vcc і земля). Я тестував мультиметр для відомих опору і його апробування нормально. тому в основному, мені потрібна допомога з'ясувати, импедансов.

Ви могли б бути запущені в поточну замовчуванням максимум, який встановлений на малопотужні пристрої 100 мА. Пристрій, ваш кінець кабелю, припускають, щоб відправити USB проханням стати потужним пристроєм 500 мА (який я не знаю, як це зробити). Деякі USB-інтерфейсів буде поставляти набагато більше струму, але не очікуйте, що з усіх інтерфейсів USB. Якщо вам потрібно купу струм, потім вставте його в зарядний пристрій USB, так як багато джерела до 1 А, і нові, які будуть підтримувати IPad джерела до 2,1 ампер.

Dont залучити більше 500 мА, якщо не ви, можливо, шанси вашого USB спалені

Dont залучити більше 500 мА, якщо не ви, можливо, шанси вашого USB спалений
Да ... цей пункт, щоб дійсно вважатися для захисту порту від надлишкового струму, і пошкодження. Afterall ви отримаєте зарядний пристрій USB / адаптер з 5 вольт вихід всього за 1 $ корисною для всіх цих пристроїв, які були б краще безпечною, а не за допомогою ПК / ноутбук для особливих потреб.

Ще раз спасибі всім. Я думав, імпеданс пристрої введення становить близько 50 Ом, оскільки вона має 4,9 В і 96mA. Тим не менш, пристрої розрахована на 3.6 В і 100 мА. Як ви думаєте, напруга викличе жодних проблем? Я збирався додати резистор для зменшення напруги на навантаженні, але більше опір зробить поточний занадто низько.

Також, мої пристрої мають різні опору, коли він іншого джерела живлення, підключених до нього. (63 Ом) це нормально для пристроїв, мати опір, що зміни?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back