Як отримати доступ до оперативної пам'яті використанням C + +?

M

monterez

Guest
привіт там, у мене є проблема доступу оперативної пам'яті, в даний час їм за допомогою 128k RAM н мій проект, використовуючи тільки перші 64 Кб оперативної пам'яті ... коли я намагаюся отримати доступ до іншого 64k ОЗУ Theres проблема .. їм за допомогою C + + мову .. коли я призначений адресу; .. мій компілятор може компілювати програми .. їм за допомогою RIE IDE ..

як ви намагаєтеся отримати доступ?

Привіт У вас червоні довідкових даних з оперативної пам'яті. Який тип пам'яті використовується SRAM, DRAM, SDRAM? Салам Хоссам Alzomor ww.ig.org

[Цитата] коли я намагаюся отримати доступ до іншого 64k ОЗУ Theres проблема .. їм за допомогою C + + мову .. [/ Цитата] Який процесор ви використовуєте? Що таке RIE IDE? Ви маєте на увазі ви вказуєте адресу за 64 тис.? Який максимальний об'єм оперативної пам'яті вашого процесора?

Інформація Ви даєте дуже неповні. Це внутрішнє ОЗУ? Деякі внутрішні барана має завод зберіг простір, який не може бути доступу. Або може бути зовнішнім ОЗУ з іншої функції, такі як RTC? Це може також зарезервовані місця. Або, може бути, ви нету розділити барана на 2 адреси даних і високою байт даних розділів. У всякому разі, це залежить від того, який ваш UC, оперативної пам'яті і функцій.

Привіт у можете отримати доступ до адреси Ram за допомогою цього рядка мінлива = * ((U32x *), адреса); ця лінія доступу до оперативної пам'яті адресу, вказану на і і скопіювати вміст змінної. якщо його внутрішнє ОЗУ немає ніяких проблем з доступом до пам'яті адреси. , Якщо її зовнішній певною обережністю, які необхідно прийняти для цього. переконайтеся, що ур доступу зовнішніх барана через адресний рядок ур контактний порти. наприклад, для Atmel ур адресному рядку буде від порту 0 і порту 2.

Я думаю, що його RIDE IDE (Raisonance комплект) для 8051 ... , Що мікро можете отримати доступ до 64К SRAM ... так що якщо ви намагаєтеся отримати доступ до верхньої частини ... просто думаю, як же це зробити??? (Як він може отримати доступ до 64 Кбайт?? З 16 автобуса addresss трохи ... тільки port0 і port2), так що деякі архітектури, використовує PORT1 щоб отримати доступ до оперативної пам'яті до 16 Мб ... може бути, ваша плата використовує P1.0 для доступу до верхньої частини 128k RAM ... тааак вам необхідно встановити P1.0 .... (Я не знаю, якщо RIDE IDE може зробити це автоматично ... але я думаю, повний Keil можете зробити це в "великій пам'яті" модель ...)

Друзі помітили ви, що monterez не відповідає на будь-які запити Тай. Здається, що він або не зацікавлені або проблема вирішена, але він повинен сказати нам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back