Як отримати два дроти в той же час на проектування ЕКГ?

D

dunadan02

Guest
Я будую ЕКГ і моя проблема: Як я можу придбати 2 приводить в той же час? Речі, які я хочу зробити, це обчислити третій привести дається формулою: Свинець III = Ведучий II - провідний I. Насамперед, я повинен придбати перші два ведучих, а потім відняти їх. Я використовую схеми, наведені в таблиці AD620 придбати один фільтри привести +. Моя перша ідея була побудувати два диференціального підсилювача (два AD620 схеми), але я думаю, що будуть проблеми з ногою праве кермо. Будь-яка ідея? Спасибі!

Для правою ногою, ви можете просто додати сигнал від всіх веде вхід, інвертувати його і застосувати його до правої ноги. Це називається активним правій нозі ланцюг. Інші вибір просто застосовувати GND або просто середина напругою від ваших вхідних ІЗОЛЬОВАНИХ ланцюга правої ноги. Це звичай давати найкращу продуктивність для CMRR теоретично, але вона буде прекрасно працювати

дуже схожа ланцюг пов'язаних випадку я знайшов цей сайт .. з використанням підсилювача AD620 .. ане належать папери МЕХАНІЧНИХ правій нозі диск

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back