Як отримати САР дипольних антен в КНТ МВт V.5?

S

simotic

Guest
Привіт всім ласка, дорогий Freinds, може хто допоможе мені отримати питомий коефіцієнт поглинання (SAR) дипольних антен (всередині сферичної глава моделі) за допомогою CST MWS V.5. спасибі заздалегідь.

їм se3nding вам заздалегідь підручники РСА аналізу в студії КНТ мікрохвильової печі. я думаю, що це допоможе вам робити SAR аналізу в ДКБ.

Шановні Ravi8331, спасибі вам велике за наданням цього файлу. Давайте на контакт. найкращі побажання.

НИ .... Я роблю на проект по ПС, теж ... але я використовую Fidelity в програмному забезпеченні Зеландії. маємо і спробувати його в вірності? Мені потрібна допомога на ньому ...

І. se3nding вам заздалегідь керівництва пошуково-рятувальних аналізу в студії КНТ мікрохвильової печі. я думаю, що це допоможе вам робити SAR аналізу в ДКБ.
Привіт Рави, що я роблю Сар аналіз за допомогою CST MWS. я все ще нове і мати потребу в деякому керівництві і підручники .. може у будь ласка, надішліть мені кілька заздалегідь керівництва пошуково-рятувальних аналіз u've говорили.?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back