Як отримати Гм.

N

Neo

Guest
Привіт, брати, я займаюся активним фільтром donnot але я знаю, як отримати ГМ ОТА, може педалей аналогового художник робити цю роботу?Яким чином?допомогою калькулятора або інше?
Спасибо большое!

Будь-яка AC тренажері можна розрахувати ГМ: лише дотримуватися визначення та ділянка вихідного сигналу в порівнянні з поточним напругою вхідного сигналу.
Mazz

Для транзистора, просто DC аналізувати та використовувати калькулятор-> OP -> Вибір компонентів -> GM, роздрукувати його

", "gm")
as output, gm vs sweep source curve can be plotted after DC sweep.

Додавши висловом О. ( "/ М1",
"GM") в
якості продукції, М. С. розгортки джерело крива може бути побудована після зачисток DC.М1 ім'я примірника у верхньому cellview.

Для транзистора можна отримати за результатами GM-Принт-DC Операційна очок після моделювання DC.

Якщо ви маєте на увазі ГМ кілька ланцюга транзистора ОТА, ви повинні перевірити його.Ви хочете покласти DC / AC джерело на вході, фіктивний джерело напруги на виході, і зробити DC, TRAN і змінного аналізу.На малих сигналів, в результаті постійного струму і Тран повинні погодитися з тим, від AC аналізу.В іншому випадку вас є проблеми.

Хьюз пише:

", "gm")
"GM") в
якості продукції, М. С. розгортки джерело крива може бути побудована після зачисток DC.
М1 ім'я примірника у верхньому cellview.

Markl пише:Хьюз пише:

", "gm")
"GM") в
якості продукції, М. С. розгортки джерело крива може бути побудована після зачисток DC.
М1 ім'я примірника у верхньому cellview.

Як ділянки GM транзистора та інші внутрішні параметри, см.:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=70540&highlight =

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back