Як обернути чорний ящик з Synopsys Тінь LogicDft?

A

akrlot

Guest
привіт;
Я хочу, щоб обернути "чорний ящик" (блок пам'яті) автоматично з Synopsys Тінь
LogicDft корисності.що потік команд і мені потрібно?
THX

я не думаю, що банк пам'яті необхідно ДПФ.він використовує BIST на пам'ять

Ви right.but обгортка я хочу додати буде краще тестове покриття пропозицій BIST.any?

Я не використовував інструменти ви згадали, але

наскільки я знаю, MBIST можна отримати дуже хороший охоплення залежить від того, що алгоритм за вашим вибором.

Я думаю, ви змішуєте його з LBIST (логіка BIST), немає перевірки ланцюга можна отримати в неї, і я не вірю вам обернути порт буде додати хороший

Я маю на увазі тест охоплення Bist саме по собі не охоплення тестованого пристрою.
Чорний ящик має неспостережуваної входів і неконтрольованим і outpus
Це може бути виправлено автоматично logicDft тіні, додавши тест точках,
"Чорний ящик"

Я не використовував такий інструмент.Але я не думаю, що це важко упаковка чорного ящика вручну.Це просто мультиплексор контрольованих scan_enable на кожному вході і виході штифт, що чорний ящик ".Ви можете написати обгортку модуль RTL дуже легко.

Пам'ять BIST контролер ланцюги можуть не потрібно бути відскановані, тому що контролер ЦКТ не вдалося ....Потім BIST тест провал.

Ви будете ловити провал у тесті BIST, чому ти витрачати воріт кількість сканування?

Якщо говорити ATPG інструмент моделі пам'яті.Інструмент може створювати деякі відомості держави на пам'ять виходу з її входів.Таким чином, тінь логіка може бути перевірена.Тим не менше, Ризики.Вам необхідно перевірити і, якщо модель інструмент працює правильно.

Ви встановили інструменти, ви повинні мати довідковий документ.
Wrappering пам'яті типовий потік посилання в документі.

Я думаю, що MBIST всі Ваші потреби.Жоден орган перевірити всі помилки, просто хотів би перевірити оптимальною.

можливо, з використанням першого set_scan_configuration визначити сканування специфікації, яка включає в себе логіку вставки тінь (вибачте за забувши докладно switchs, U може ставитися до людини set_scan_configuration), то з insert_dft, ця команда буде вставляти тіні логіки в бік сканування.Існує докладно гід в ПРОДАНА DOC, обвинувачений керівництво користувача компілятор

set_dft_configuration-shadow_wrapper
set_wrapper_element [get_cell-ієрархи your_ram] типу тінь
set_port_configuration осередку your_ram порт D-WEN написати (0)
set_port_configuration осередку your_ram порту Q-WEN читати (1)
insert_dft

пляма пише:

set_dft_configuration-shadow_wrapper

set_wrapper_element [get_cell-ієрархи your_ram] типу тінь

set_port_configuration осередку your_ram порт D-WEN написати (0)

set_port_configuration осередку your_ram порту Q-WEN читати (1)

insert_dft

так, ви можете ввести ці команди в dc_shell-т
або відредагувати файл у тому числі ці команди, а потім
dc_shell-т-е commands.scr

пляма пише:

так, ви можете ввести ці команди в dc_shell-т

або відредагувати файл у тому числі ці команди, а потім

dc_shell-т-е commands.scr

так, DFT компіляції може автоматично додавати тіні логіки виправити логіки авто.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back