Як надрукувати плати файли Protel DXP 2004?

X

xmli1976

Guest
Я допомогою команди "Файл-> Друк", але це Allway друк плат розширення його файл формату А4?
Як я можу друкувати плати схем з точки зору розмірів я поставив КСП борту?
Спасибі.

Ви повинні піти Файл-> Параметри сторінки та змінити властивості 'масштабних друкувати' 1,0.Крім того, у пресі кілька баггі в DXP 2004, тому, коли ви хочете друкувати, переконайтеся, що ви зайдіть на сторінку налаштування, виберіть Властивості, а потім натисніть друк з цього діалогу напряму.Повинно працювати.

Привіт друзі

Хто-небудь знає Як друкувати 3D вид з Protel.Кожного разу, коли я бив друку від 3D Viewer це показує, "Порушення прав доступу в хххххх, AD2KreGP.DLL, виключення відбулося в PrintDocument".Я роблю щось неправильно?

Одним з рішень є використання Print Screen у Windows, але я хотів би, щоб роздрукувати з Protel.

Ура

mhmhmh пише:

Привіт друзіХто-небудь знає Як друкувати 3D вид P * Otel.
Кожного разу, коли я бив друку від 3D Viewer це показує, "Порушення прав доступу в хххххх, AD2KreGP.DLL, виключення відбулося в PrintDocument".
Я роблю щось неправильно?Одним з рішень є використання Print Screen у Windows, але я хотів би, щоб роздрукувати з P * Otel.Ура

Сям пише:Ось офіційне пояснення від @ ltium:

DXP 2004Файл - Параметри сторінки ----- "Розширення режимі" Масштаб друку і шкала 1,00

Колір Встановити --- Mono з лазерним принтером

У Advenced для друку верхній шар і шар ра боти

Важливо: SELECT ДІРИКращий Regads

Хосе
IBIZA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back