Як навчитися ADS швидко?

Y

yuezi

Guest
робить anyboday скажіть мені, як використовувати ADS швидко для аналогового дизайну?

є atudent керівництво, і може слідувати крок за кроком. після цього, і може зробити простий дизайн.

Якщо б ви могли схопити на своїх 3-денних нот Звичайно, ви зможете вітер через дуже легко .....

[Цитата = eep2nw] Якби ви могли схопити на своїх 3-денних нот Звичайно, ви зможете вітер через дуже легко .....[/ цитата] спасибі, але може у скажи мені, де я можу отримати "3-денний курс відзначає"?

Ви можете спробувати пошукати форум, щоб переконатися, що у них є ці звичайно ноти. Я їх, але вони для версії 1.3, які, як 6 років тому. Вони додали нові функції у версії прогресує, і тому я не думаю, що мої поради курс був би будь-якої допомоги ....

допомогти документ в ADS достатньо.

допомогти документ в ADS достатньо.

Наприклад ProjectX в рекламі дуже корисні також.

я опублікував два посібники з ADS вже дуже хороший пошук моє ім'я і ADS тут в той же час ви знайдете їх

хто може сказати, що за 3 дні курс і де його отримати?

Кращий спосіб навчитися @ ДС допомогти документи приходять з нею ніякої інший документ може досягти цього Доктора підручники є поштовх, і навіть курси йдуть допомогти, а й освоїте це бажання цю допомогу khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back