Як навчитися програмувати паралельного порту в Windows?

R

ranaknight

Guest
Привіт, я хочу навчитися програмувати паралельного порту в Windows. Мова може бути VC + + або VB. Я думаю, я буду використовувати Win32 API. Але проблема в тому, у мене немає будь-якого паралельного порту пристрою, приєднаного до мого комп'ютера. Навіть не принтер ... Будь-які пропозиції, як я піду з цього приводу? Або мені доведеться купувати пристрій, принтер або щось? З повагою.

Привіт, у мене будуть будувати ланцюжки, щоб імітувати вхід / вихід на монітор сигнал для LPT-порту paralle спробувати Будівельна цього, він має світлодіоди, які означають, що дані контакти статус з LPT комп'ютера і Херес деякі посилання на деякі підручники: HTTP: / / www.lvr.com / parport.htm http://www.eng-tips.com/viewthread.cfm?qid=113652&page=6

Гей, DIP-перемикачі для моделювання сигналізації вхід, на всякий випадок, якщо ви запитаєте

спасибі за поради. Схема була особливо корисні. З повагою

Спробуйте цю програму для вивчення паралельного порту

Привіт budhy, дякую за завантаження. Насправді я був, бажаючих використовувати Win32 API, як DeviceIoControl, ReadFile і WriteFile, з паралельним портом. Якщо б ви могли описати подробиці, як використовувати ваш паралельний порт Маніпулятор для контролю виходу з цих викликів API. З повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back