Як навчитися програмуванню

J

joe1986

Guest
Людина, яка нічого не знає про програмування ..., але хоче навчитися програмуванню .. Що він повинен робити?
Він повинен починатися з нульового рівня ... Що ви, люди пропонували йому робити в першу чергу?

joe1986 пише:

Людина, яка нічого не знає про програмування ..., але хоче навчитися програмуванню .. Що він повинен робити?

Він повинен починатися з нульового рівня ... Що ви, люди пропонували йому робити в першу чергу?

IM в остаточному D Рік БУТИ ЕЛЕКТРОНІКИ І Telecomm ENGG ....Я зацікавлений в Learnin програмування C ............???

Привіт,
Ви можете почати з "Мова програмування C" Денніс Рітчі, але це є гарне читати стільки книг, скільки ти можеш, тому що в кожній книзі можна знайти що-небудь корисне.

вибрати будь-яку гарну книгу від мережі і почати з ним ....
Головне, щоб зробити практику скільки U Can.
почати з невеликих програм ... спробуйте вправи
програмування дуже весело!
Після U Get Into It U будуть користуватися багато

весело programming.good удачі

чоловік

спочатку отримати дані аркуша почати використовувати ПІК ПІК 16F84 IT `S easyest однієї добре читати

Після підставі постійно

Пошук в Інтернеті для "Елмер" Інструкції по ПОС і для пошуку "Elmer160"

свій легкий спосіб зрозуміти

joe1986 пише:

IM в остаточному D Рік БУТИ ЕЛЕКТРОНІКИ І Telecomm ENGG ....
Я зацікавлений в Learnin програмування C ............???

Я знайшов PICBOOK дійсно корисно, але без АЦП

Я також з новими microcontoller ПОС.

Нещодавно я закінчити деякі з підручників

http://www.gooligum.com.au/tutorials.html

Вони чудово підходять & дійсно корисно почати з ПОС.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Ей

Візьміть книгу Гуд програмування і почати робити програмування на комп'ютері починається з Turbo C , а потім спробувати implemant логіки і робити Practics проблема

Спасибо

намагаюся читати книги, які пояснять основи програмування ..Тоді прочитайте іншою програмою, то він буде краще, якщо ви пишете ваші власні програми і спробувати змінити його.
Я пропоную Вам дізнатися Pascal або інша мова високого рівня.

Хоча перший з початку програмування C ми викрадений на програмування ПОС.

<<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>>
Ось хороший сайт, починаючи з ПОС

http://www.voti.nl/swp/n_index.html

<<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>><<>>

Книга: C для чайників

Я люблю цю книгу.
Дуже хороший для початківців.З повагою,
Siong Boon

www.siongboon.com

Ось хороша книга початківця програмування на C.<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
http://newdata.box.sk/bx/c/
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Яке програмування ви хочете зробити?Мікроконтролери?У цьому випадку спробуйте дізнатися C & АНМ ви можете знайти книги по цим ні по одному із звичайної xpressionsz сайтів, AVAXHOME ebookee т.д.

Я хотів би запропонувати, щоб швидше отримати Введення в комп'ютери та обладнання в першу чергу.Отримати будь-які ідеї очищено подобається те, що це баран і чому ви дійсно потребуєте.І як функції комп'ютера ..Після того як ці ідеї зрозумілі ..розпочати роботу з якоїсь книзі, як С програмування Денис Рітчі.

Ура!

Найкращий спосіб дізнатися Дати основні програмування, який є "привіт світ".Дізнайтеся, як використовувати компілятор ... Якщо ви хочете дізнатися, з просто завантажити з інтернету Turbo C ..
її вільної

Я думаю, він повинен почати вивчати Visual Basic першим VB6.0 тобто тоді, якщо він хоче отримати більш просунутих з програмами, він дізнався, Visual C і Visual C #

привіт,
читання для мене це не вихід.Ви можете спробувати задовольнити some1, хто вже знає, що поставити вас шляхом,
В іншому випадку спробуйте піти туди, де ви можете отримати першу Intro як це було і тоді ви можете побудувати його.
thuogh ви можете закінчити читання книг, а не для початку.

Хто-небудь може сказати, де ми можемо знайти приклад програми, пов'язані з C .?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back