Як моделювати типові неінвертуючий операційний підсилювач в ADS?

C

Ching

Guest
У кого-небудь знає, як моделювати типові неінвертуючий операційний підсилювач в ADS? Я намагався імітувати його, як показано на наступному малюнку схемі. Я хочу використовувати 100 кГц синусоїдальний як джерела вхідного сигналу, і я чекав, що висновок повинен бути збільшений синусоїди. Тим не менше, вихід змінного струму повністю відрізняється від моїх очікувань. Номер моделі операційного підсилювача є TL720. Що сталося з моїм дизайном? Може хтось мені допомогти?

Так, це можливо з ADS, завантажити файл проекту тут. хтось може допомогти вам.

Я вважаю, що вхідний і вихідний сигнал синусоїдальної хвилі стати, коли я використовую "Harmonic Balance" для його імітації. Я не знаю, чи є це правильно чи ні? І який з джерела, змінного напруги джерела або джерела живлення, я повинен використовувати? Обоє з них не може встановити бажану freqeuency. Більше того, в ОУ параметра, я не знаю, що без зворотного зв'язку DC посилення повинно бути? Це ж, як і "великий коефіцієнт посилення по напрузі сигнал" у паспорті? Чи маю я право встановлювати "Gain = 46 дБ" в симуляції як "Великий Сингаї коефіцієнт посилення по напрузі = 200V/mV" дається лист даних? Розширення DSN не може завантажити. Як я можу завантажити свій файл? Дякуємо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back