Як моделювати повністю диференціальні ОТА з HSPICE

A

aziz2010

Guest
Привіт, Я хочу, щоб імітувати з HSPICE, повністю диференціальні ОТА, таких як, AC посилення і запас по фазі. Generall кажучи, повністю диференційний підсилювач має два вхідних вин + / VIN-, двох виходів Vout + /-Vout. Я знаю, диференціального посилення режиму Av = (Vout + - Vout-) / (VIN + - VIN-). Але як я роблю це в HSPICE. Схема, я імітувати зображена в прикріпленому файлі. З повагою

Щоб отримати точки постійному струму можна виправити одним входом і зробити DC розгортки, щоб знайти напруга постійного струму, яка дасть вам напруги постійного струму в правильному діапазоні. Це повинна бути точна розгортки, якщо отримати високий. Тоді ви можете виправити другий вхід в цю напругу постійного струму, таким чином Ви працюєте в лінійний діапазон підсилювача. Потім ви можете використовувати одну або дві AC джерел (або AC параметрів, встановлених на вашому джерел постійного струму). Якщо Ви хочете використовувати два джерела змінного струму потрібно фази протилежними іншому випадку ви будете в кінцевому підсумку вимірювання загального посилення режиму, а не диференціальне посилення. Таким чином, встановити один з фазою нуля градусів одного на 180 градусів. Альтернативою може бути, щоб зробити одне джерело змінного струму величиною 1. Отримати ділянку диференціала. Ви можете знайти її простіше у використанні E джерело перетворити диференціальний вихід на єдиний закінчилася для зондування. Кит.

Привіт, Ви думаєте, Mr.keith для цих Інформації. Але я не можу зрозуміти деяку інформацію. Отже, чи можете ви сказати мені, я можу використовувати для вимірювання HSPICE термомагнитной і диференціальне Посилення Ота. Думає ...

Я думаю, вам потрібно виправити напруги постійного струму на M9 воріт десь в робочому діапазоні вхідних даних. Розгорнення M10 напруги на затворі [DC розгортки], щоб знайти точку, де виходи в їхньому робочому діапазоні (наприклад, лінійних і з високим коефіцієнтом посилення). Фіксувати напруга постійного струму від джерела на ворота M10 при вхідній напрузі, який дав правильну робочу точку. У вас вже є джерело напруги на ворота M9 з AC = 1, то ви тепер потрібно змінити джерело напруги на ворота М10 до AC =- 1 або AC = 1 з фазовим = 180. Немає аналізу змінного струму. Зонд напруги між точками ч & G - це буде ваш диференціального підсилення. Кит.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back