Як моделювання швидкості масштабу з числом процесорів?

I

irfan1

Guest
Цікаво, яким чином швидкість імітації масштабу з числом процесорів для MWS?
Я помітив щось дуже дивно.У мене Intel Dual-Core процесорів машини.Solver налаштований на використання обох процесорів.Але коли я перевірити використання процесора я помітив, що майже тільки один процесор активний.

Привіт irfan1Я помітив його.Я думаю, що КНТ проблеми з багатопроцесорні
У мене один HT CPU.І завантаження процесора не пропускаючи 40% з 1CPU його 100%

Може хтось сказати нам, що використання процесора в HFSS 10 багатопроцесорні?

Може бути, це залежить від алгоритму Time Domain.

PL

Я думаю, це залежить від складності моделі.Більшість речей я моделювати використовує тільки один процесор на MWS раз на перехідній стадії, однак ж моделі на HFSS V9 молоток обох процесорів.Це, однак, не прирівнюють до більш швидкого моделювання (час проти частота домену).

Matt

irfan1 пише:

Цікаво, яким чином швидкість імітації масштабу з числом процесорів для MWS?

Я помітив щось дуже дивно.
У мене Intel Dual-Core процесорів машини.
Solver налаштований на використання обох процесорів.
Але коли я перевірити використання процесора я помітив, що майже тільки один процесор активний.

Схоже, що для складних структур FIT алгоритм не може повною мірою скористатися багатопроцесорних системах.Схоже, що основний недолік.І вигляд змушує мене думати, що з цієї причини КНТ не включати розподілених обчислень (паралельні обчислення).З іншого боку, може FDTD скористатися всіма перевагами багатопроцесорних.Справді, мій досвід, швидкість моделювання масштабу FDTD майже лінійно із збільшенням кількості процесорів.

На мій погляд, ефективність з compunter з більш ніж 1 precessor залежить тільки від того, як тренажер не був здійснений.Якщо тренажер не був написаний, щоб частка обсягу обчислень на кілька процесорів буде невелика перевага в тому, подвійний або більше процесора системи.На мій погляд, краще мати швидкий процесор з великою кількістю оперативної пам'яті.
Sonnet дозволяє здійснювати обмін розрахунку більш ніж на один комп'ютер, ви можете детально див у статті, опублікованій в НВЧ і РФ.

до побачення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back