Як модель KT / C шуму при цьому схема аналізу?

G

GDF

Guest
Якщо у мене включений капіталізацією, як рис.1, можу я використовувати рис.2 від моделі KT / C шуму, коли я роблю свою схему аналізу?

KT / C є загальний шум RMS, а не шуму спектральна щільність, що і номери в ваше коло покаже. Найпростіший спосіб перехресної є одиниць. KT / C має розмірність V і NSD має розмірність В / SQRT (Гц). Якби це був простий RC фільтр нижніх частот, то ваш NSD буде 4KTR, а також з інтеграції ви отримуєте середньоквадратичного шуму KT / C. Для включений кришкою ланцюга, можна замінити R з 1 / (2 * пі * е * с).

[Цитата = lavitaebelle] KT / C є загальний шум RMS, а не шуму спектральна щільність, що і номери в ваше коло покаже. Найпростіший спосіб перехресної є одиниць. KT / C має розмірність V і NSD має розмірність В / SQRT (Гц). Якби це був простий RC фільтр нижніх частот, то ваш NSD буде 4KTR, а також з інтеграції ви отримуєте середньоквадратичного шуму KT / C. Для включений кришкою ланцюга, можна замінити R з 1 / (2 * пі * е * с). [/ Цитата] Якщо я роблю аналіз моєї ланцюга, який укладає кілька схема SC, я хотів би побачити, яка генерувати більше шуму. Я хочу, щоб спростити свою схему першого, так що мені потрібно, щоб модель KT / C nosie простими джерело напруги. Я хотів би забезпечити, як я це доцільно і практичного використання. Спасибі,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back