Як модель хлист антени з діелектриків циліндр

T

tlzita

Guest
Я намагаюся моделювати монополія антени з діелектриків циліндра навколо нього за допомогою EZNEC 3.0.Я не був успішним.Чи можна це зробити?Є ще безкоштовна програма, я міг би використовувати замість цього?

Крім того, мені було цікаво, які види поліуретанової гуми я повинен отримати для діелектрика, нормальний вигляд або анти статичний вигляд, що проводить електрику?

Буду вдячний за будь-які пропозиції щодо цієї конструкції.

Skutecznie zabezpieczyć się przed podsłuchem nie jest łatwo. Okazuje się bowiem, że można przy jego prowadzeniu skorzystać nawet z tak niepozornych przedmiotów, jak paczka po chipsach.

Read more...

Якщо товщина шару діелектрика є невеликим порівняно з довжиною хвилі,
то вам не потрібно включати його в свій аналіз.Це особливо справедливо по відношенню до чергового гнучкий матеріал, який володіє низькою діелектричної постійної.

Я планую, що мають діаметр циліндра складає близько 1 восьмую довжини хвилі і відносна permitivitty близько 6.Мета цього циліндра скоротити довжину хвилі і скорочення тривалості з монополія.

Привіт,

Перейти до http://www.feko.co.za і завантажити пробну версію.(Він повинен працювати, якщо у щойно отримав батіг і покриттів).Програма дуже схожий на NEC.Використання CO картки пальто хлистом антени з вами діелектричних матеріалів.

Сподіваюся, що це допомагає.

Element7k

tlzita писав:

Я планую, що мають діаметр циліндра складає близько 1 восьмую довжини хвилі і відносна permitivitty близько 6.
Мета цього циліндра скоротити довжину хвилі і скорочення тривалості з монополія.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back