Як модель зонд годують антена допомогою КНТ

Z

zhiweisim

Guest
Привіт,

В даний час я працюю над проектом, який мені необхідно розробити зонд годували тип кругової антеною допомогою КНТ MWS (див. додаток).Я намагаюся моделювати S11 параметрів антен, але я не знаю, як моделі коаксіальної корм, який пов'язаний під патч (так як мені потрібно визначити хвилеводу порту для нього).

Чи міг хто прохання допомогти?Большое спасибо.

Sim
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Це не важко.U може просто поглянути на приклад у КНТ, чотирьох кругових масиву антен, які живлять все коаксіальних ліній в нижній частині заземленою поверхні.Tutorial.pdf дає кожна деталь і відповідна модель можна знайти в "Приклади".
удачі.

Привіт drunkbear,

Велике спасибі за вашу допомогу.У мене є питання, пов'язаний із зовнішнім і внутрішнім радіусом параметра зонда кормів.З підручника, я помічаю, що внутрішній радіус = 1.12mm, зовнішній радіус = 4мм з діелектричної константою 2,33 (такий же як субстрату).Чи має намагатися імітувати фактичні коаксіального кабелю властивостями (яка надалі підключається до патч через коаксіальний роз'єм) в цьому випадку?

Можу я дізнатися, чи є орієнтиром у виборі значення внутрішній радіус, зовнішній радіус, а також діелектрична постійна для годування структури?Я намагаюся моделювати 50-ом SMA роз'єм насправді.Чи є які-небудь посилання, які я можу послатися щодо цього?

Спасибо.

Спробуйте в КНТ: Макрос - Розрахунок - Розрахувати аналітичного імпедансу лінії, то ви можете розрахувати коаксіальний.Так само, як SMA або інший роз'єм, потрібно лише розрахувати опору (50 або 75 Ом).

Привіт mauloftin,

Спасибі за Вашу відповідь.У мене є питання, пов'язане з діелектричні матеріали, що використовуються для подачі участь у КНТ кругова антена підручника.Якщо я не помиляюся, діелектричні для коаксіального суцільний ПЕ яка діелектричної константою 2.33.У цьому прикладі, основа патч також з діелектричної константою 2.33.
(будь ласка, див. підручник додається)

Що робити, якщо патч підкладки FR4 матеріал (наприклад), яка діелектричної константою 4.7.У цьому випадку, мені потрібно, щоб модель діелектрика коаксіального до 4,7, а?Чи це залежить від типу коаксіального кабелю використовується?

Будь ласка, допоможіть.Спасибо.

Привіт zhiweisim,
коли справа доходить до фізичного розміру коаксіальні лінії, в основному, це в значній мірі залежить від розмірів антени.Це не доцільно використовувати дуже товсту коаксіальних ліній годувати антену з компактними розмірами.Крім того, я пропоную вам спочатку звернутися в компанію, де ви збираєтеся відправити Вам виготовити модель, і ясно дати зрозуміти, якого розміру роз'єм SMA зазвичай вони застосовуються.Звичайно, це є основною політикою, щоб переконатися, хвильовим опором connetor складає 50 Ом.

приклад, що в підручнику, є винятком.У більшості випадків, діелектричної постійної основи, і що з наповнювача в рядку коаксіальний інша.Тим не менше, зовнішня частина коаксіальних лініях (за винятком внутрішньої Pin) тільки проникає крізь землю (якщо вибрати "Вставити" у булевої операції в КНТ), але не шляхом у верхню підкладку.тому двох діелектриків просто контакт, не перетинаються між собою.Не турбуйтеся про це.

U не забуду галочку "допомогла мені", якщо я дійсно допомогли U, U буде?попа ~

Привіт drunkbear,

Я слідував вашим інструкціями та провели моделювання простих КНТ виходячи зонд годують пляма (будь ласка, розпакувати і подивитися, додаток).До вашого відома, моя мета полягає в розробці антена з круговою патч, який подається на 50 Ом коаксіальний роз'єм ( кабель) та антена буде мати резонансну частоту 866MHz.

Оскільки діелектрична проникність коаксіальний є твердою PE = 2,33, я вважала за необхідне зовнішнім і внутрішнім радіусом коаксіальний, з тим щоб отримати лінію опором 50 Ом.

зовнішній радіус = 4мм
Внутрішній радіус = 1,12 м

Крім того, в радіусі патч розміром 6.55cm з RT5880 підкладку з діелектричної константою 2.2.Після моделювання, я виявив, що на 866MHz, S11 є -20,72 дБ.Однак, коли я перевірив лінію опору хвилеводу порту (2D результат з портів), це 42,80 Ом, а не 50 Ом.

Тому, я хотів би знати, чи є структура зонд годують у моєму моделювання є правильним?Те, що я хочу, щоб імітувати це антена підключена до 50 Ом зонд годують.

Большое спасибо.

Привіт

Ну, я ваша структура моделюється і я лінія опору порту рівним 49.7ohm

так що я не знаю, чому ваш reults відрізняється від моєї

але один важливий момент, у ніколи не отримає в точності дорівнює theorictal значення 50 Ом

оскільки це залежить від зачеплення щільністю портів в регіоні, тим більш щільної сітці U мати більш тісні ви дійдете до therotical значення
Я сподіваюся, що це допомагає

привіт

Привіт shahid78,

Дякуємо за вашу допомогу.Таким чином, я можу підтвердити, чи дійсно мій моделювання є правильним підходом для вищевказаних сценарію?

У наведеному вище прикладі, внутрішнє та зовнішнє значення було вибрано на основі КНТ Підручник: внутрішній радіус = 1.12mm, зовнішній радіус = 4мм, діелектрична постійна = 2,33.
який дає лінію опором 50 Ом.Але що, якщо моя антена підключена до наявної в продажу 50 Ом коаксіальний роз'єм (коли сфабриковано його)?У цьому випадку, мені потрібно, щоб створити додатковий роз'єм малюнок у симуляції?Крім того, якщо коаксіальний для майбутнього тестування антенного кабелю RG58, я повинен змінити внутрішній, зовнішній радіус, а також діелектричну постійну власність моделюється структура, заснована на специфікації виробника?

Як можна бачити з доданою Pic (antenna_fullground), діелектрик коаксіального проникає товстим шаром землі.Насправді, земля площині підкладки буде досить тонка.Це робиться товсте у моделюванні у зв'язку з "Порт регіоні повинна бути однорідною принаймні 3 сітка ліній в поздовжньому напрямку" вимогою.Чи можна обрізати землю площині таким чином, що вона буде виглядати наступним чином (antenna_trimgnd)?Можу я дізнатися, що є правильним методом моделювання?У такому разі, чи можу я встановити межі coundition з Zmin як Et = 0 або мені потрібно, щоб змінити його, щоб відкрити (додати простору)?Zmin був встановлений Et = 0 раніше, тому що вона товста площині землі.

Будь ласка, допоможіть.Спасибо.

Привіт zhiweisim

Обидві моделі також є правильними.Однак при використанні обрізки землю плоскою моделі U нахиляє використовувати E = 0 для Zmin

Він повинен бути відкритим або додати відкриті простори

U Dont необхідно змінити внутрішній і зовнішній радіус коаксіальний в моделі, тому що це не принципово, які коаксіального кабелю, який ви використовуєте на практиці.характерними опором буде 50ohm

Отже, як ви вже змодельований 50 Ом коаксіальний моделювання такого немає необхідності змінювати його розмір

Я сподіваюся, що ця відповідей ур питання

привіт

zhiweisim пише:

Привіт shahid78,Дякуємо за вашу допомогу.
Таким чином, я можу підтвердити, чи дійсно мій моделювання є правильним підходом для вищевказаних сценарію?У наведеному вище прикладі, внутрішнє та зовнішнє значення було вибрано на основі КНТ Підручник: внутрішній радіус = 1.12mm, зовнішній радіус = 4мм, діелектрична постійна = 2,33.

який дає лінію опором 50 Ом.
Але що, якщо моя антена підключена до наявної в продажу 50 Ом коаксіальний роз'єм (коли сфабриковано його)?
У цьому випадку, мені потрібно, щоб створити додатковий роз'єм малюнок у симуляції?
Крім того, якщо коаксіальний для майбутнього тестування антенного кабелю RG58, я повинен змінити внутрішній, зовнішній радіус, а також діелектричну постійну власність моделюється структура, заснована на специфікації виробника?Як можна бачити з доданою Pic (antenna_fullground), діелектрик коаксіального проникає товстим шаром землі.
Насправді, земля площині підкладки буде досить тонка.
Це робиться товсте у моделюванні у зв'язку з "Порт регіоні повинна бути однорідною принаймні 3 сітка ліній в поздовжньому напрямку" вимогою.
Чи можна обрізати землю площині таким чином, що вона буде виглядати наступним чином (antenna_trimgnd)?
Можу я дізнатися, що є правильним методом моделювання?
У такому разі, чи можу я встановити межі coundition з Zmin як Et = 0 або мені потрібно, щоб змінити його, щоб відкрити (додати простору)?
Zmin був встановлений Et = 0 раніше, тому що вона товста площині землі.Будь ласка, допоможіть.
Спасибо.

Привіт shahid78/drunkbear,

Спасибо Вам ребята за пораду.

Ви хочете сказати, що мені потрібно додати структуру коаксіальний роз'єм для моделювання?або буде 50 Ом коаксіальний кабель достатньою достатньо, щоб отримати правильні результати?

Я намагався імітувати структуру, засновану на 3 умови:
1) товстий площині землі, Zmin Зробити ET = 0
2) обрізається землі літака, Zmin Зробити ET = 0
3) обрізається землі літака, Zmin встановити як відкритої додав sapce

Я отримую три різних S11 результатів (див. прикладену ПОС).Різниця настільки велика, за товстими площини землі (Zmin Зробити Et = 0) і поправили землю площині (Zmin встановити як відкритої додав простору)

Чи можу я дізнатися, який з них правильний підхід при моделюванні патч підключений до 50 Ом коаксіальний зонд годують?Будь ласка, допоможіть.

Спасибо.

Привіт

також з урахуванням немає великої різниці в результатах, якщо ми говоримо про резонансних частот.

так що всі з них є розумною corrrect

як у будете мати різні налаштування сітки в кожному такому випадку повинна бути невелика різниця в charactristic опору призводить до різних значень дБ

Чи можете ви сказати мені, що різниця в 2 Trimmed моделях землі?
Якщо ви розмістите свої моделі або малюнка, які допомогли б SE E різницю

але я сподіваюся, що ця відповідей ур питання

Привіт shahid78,

Різниця між цими двома Trimmed землю моделі є те, що для boudary умови, одне з Zmin був встановлений Et = 0, а інша була створена як відкрита додати простору.

З initial_result ПІК (додається JPG), ви можете бачити, що на 866MHz, кожен має різні читанні S11.

Крім того, я здобув мінімальну S11 від кожного випадку:

1) товстий площини землі (Zmin Зробити Et = 0) =- 33.24dB на 865,8 МГц
2) обрізається землю площині (Zmin Зробити Et = 0) =- 39.42dB на 867MHz
3) обрізається землю площині (Zmin встановити як відкритої додав просторі) =- 31.72dB на 866.4MHz

Я вважаю, (2) не є правильним підходом, оскільки земля літака були скорочені до тонший шар andf Zmin не може бути встановлений як Et = 0.Тому, може я знаю (1) або (3) є кращим підходом?

Спасибо.

Привіт shahid78,

Вибач моя помилка.Виправлення до моєї попередньої посади.

1) товстий площини землі (Zmin Зробити Et = 0) =- 33.24dB на 865,8 МГц
2) обрізається землю площині (Zmin встановити як відкритої додав просторі) =- 39.42dB на 867MHz
3) обрізається землю площині (Zmin Зробити Et = 0) =- 31.72dB на 866.4MHz

Вважаючи (3) не є правильним встановлення граничних умов, може я знаю (1) або (2) є кращим підходом?Резонансна частота для (1) і (2) є досить близько, але чому їх S11 значення дуже сильно відрізняються?Я перевірив В.Е. лінії опору обох портів, і вони однакові на 49,73 Ом.Тому, я хотів би знати, що дійсно зачіпають S11 параметром у цьому випадку?

Спасибо.

Привіт

добре, як я сказав до його не представляється можливим отримати 100% такі ж результати для різних структур.

таким, на мій погляд всі ваші результати будуть правильно

Однак я думаю, свої краще не використовувати Zmin кордону Стан як Et = 0 для обрізаного випадку площині землі.як там буде невеликий повітряний зазор між фактичним поверхнею грунту і Et кордону Стан = O на Zmin

Я сподіваюся, у розумію, що я хочу сказати

привіт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back