Як модель включений-конденсатор Половина циклу Gain Сцена

Y

ynhe

Guest
Як модель включений-конденсатор Половина циклу Gain етап (з компенсується компенсації)
з використанням чотирьох портів, Z-домену еквівалентні моделі?Спасибо!
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Ataki DDoS należą do grupy najstarszych zagrożeń w Internecie, jednak wciąż plasują się w czołówce największych sieciowych plag. Wraz z rozwojem systemów bezpieczeństwa ewoluowały, a ich głównym celem stały się aplikacje i usługi.

Read more...

Я не можу зрозуміти ваше запитання.Будь ласка, поясніть вашу проблему докладніше.Ви також можете прочитати Switch-Конденсатор Глава з книги "Проектування аналогових КМОП інтегральних мікросхем", написана Разаві.Він пояснив все ясно в цій книзі.

Я din't отримати ур питання права, але у мене є кілька питань ...По-перше, якщо у надати AC введення,
то я не розумію, ще becoz, конденсатора будуть блокувати, що ..., А потім залишити це, відгук конденсатор отримує звинувачення в ході позитивної половині циклу, а потім, якщо у закрити схеми,
а потім за допомогою основних законів електричних теорії, конденсатор не може отримати розвантажується миттєво ...і, по-друге, якщо це О.К., тоді я навчався в sedra і коваль, що буде багато проблем, в тому, що стосується стабільності, але, тим не менш, ми використовуємо резистори в результаті замикання себе як не-ідеалу інтегратора або differentiator (не в схема U показали, але, як правило, з конденсатором відгуки ...)

у всякому разі, можна було у expolain це питання чітко не дуже з технічної точки зору ...

привіт,
Аруна.

Я зовсім не фахівець у конденсатор включений-схем, але мені здається, що ви не можете моделі цієї схеми за допомогою Z-домену модель, навіть
хоча це відібрана система
зв'язку з включений-шапки.Вхідний сигнал
і оп-амп безперервно тим потрібно моделювати весь
Справа використанням Лапласа (и) домену, а не з домену.В принципі, те, що
Я хотів би зробити, це
з'ясувати еквівалент безперервним часом поведінка в
перейшли ковпаки для конкретної частоти вам буде переключення на них,
Потім знайти Лапласа домену вирази для них, і, нарешті, виступити з
моделлю для всієї ланцюга.

Привіт, всім
Незважаючи на те, що включено конденсатор ланцюга вважається дотепер можуть бути проаналізовані з достатньою зусиль вручну,
у більш складних включений конденсатор ланцюга стане проблемою.Щоб забезпечити спосіб для вирішення цієї задачі, і для підтвердження результатів аналізу боку, деякі вчені розробили
Z-домен моделей включений конденсатор ланцюга.Ці моделі
дозволить нам аналізувати як більш складні схеми включений конденсатор і виконувати частотної області моделювання з використанням SPICE типу тренажерів.
Нижче наведені деякі чотири порту, Z-домену еквівалентних моделях.
Докладніше про моделі розвитку можуть бути знайдені в КР Laker, Еквівалентні схеми для аналізу та синтезу Switched Конденсатор Мережі, Белл Система технічного Journal, Vol.58, вип.3, березень 1979, с.729-769.
Якщо хто-небудь мати цей документ,
будь ласка, поділіться з нами.
Моє питання полягає в тому, щоб модель включений-конденсатор Половина циклу Gain Олень використанням цих стандартних ПК Z-домену модель blocks.I
ч. tring, сподіваюся, хто-небудь дати деякі suggestings.

Спасибо!

ynhe

Привіт, всім
Чи можна точно моделювати FPAA
в Напівпансіон Цикл
Прибуток етапі (з компенсується компенсації) з використанням чотирьох портів, Z-домен
еквівалентна моделі?
У вас є які-небудь нові ідеали?

YNHE

Відповідь на ваше запитання в главі 10 Analog Integrated Circuit Дизайн Джонс
І Мартін.

Ви повинні підрахувати заряду в кожному вузлі в кожному такті в залежності від значення в попередньому такт.

Заклик звинуваченням в даний такт Q (Z), так що звинувачення в попередньому циклі буде Q (Z) / z.Рішення для Vout як функції Vin, ви
будете отримувати дискретної передаточної функції.

Це мій результат я tried.I імітіруемих з СПАЙС успішно (прибуток = 1, c1 = 255pF, C2 = 255pF, Вос ОПА це 2mV).
Якщо УПНС вважається ідеальним, ця модель може бути спрощена, скоріше, як передача
function.H (Z) = (c1/c2) * Z ^ 1 / 2

ynhe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back