Як ми привид аналізу шумів

H

haswath

Guest
привіт,
У мене є проблема в SPECTRE
Я хотів, щоб виміряти вхідна напруга і поточний шуми поточні операційні підсилювачі Зворотній зв'язок

Я закінчив мій аналіз, але DC гавань ще з'ясували, що зробити з розрахунком шум V ^ 2 і шум I ^ 2 при введенні операційні підсилювачі

хоча я можу зрозуміти, що мені потрібно перевірити ШУМУ опція в меню АНАЛІЗ вікна ANALOG НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА, IAM не в змозі йти далі

Думаю, я зробив мій питання, зрозуміло, може хто-небудь сказати мені, як шум виконувати аналіз на привид ......

Спасибо
Ласкаво просимо на зауваження та обговорення [/ YouTube]

Я зробив шум моделювання, заснований на моделюванні шумів в аналоговому Дизайн середовища (АДЕ).Я вибрав напруги для введення і виведення.
Тоді я отримав гарну кривий від 1Гц до 1 ГГц.
Як отримати загальний шум на вході операційного підсилювача?
У калькуляторі є вибір для RMSnoise які дають реалістичні фігури.
Це нормально?

У Cadence АДЕ, в меню результатів, я можу отримати ідеальну Вклад основного пристрою ХХ до шуму.
Як я можу отримати внесок вибраного пристрою з калькулятором?

Наскільки я знаю, що ви повинні використовувати Шум аналіз, проведений на привид Analog навколишнього середовища.Для оцінки рівня шуму вхідного Я думаю, що потрібно використовувати "vsource" екземпляр на вході.З цим джерелом і індикація параметрів форми можна безпосередньо ділянку вхідного і вихідного шуму, а також Ф. т.д. ... Я використав цей метод довгою спиною з IC 5.0.Я не знаю з curret версії є які-небудь зміни у цій процедурі.

я зробив. шум аналіз, але я думаю, результат буде некоректним!Я сподіваюся: PLS розкажіть докладніше, якщо хтось знає, як це зробити!

Ви оберете шум analysis.Then частоту розгортки variable.The важливим є встановлення правильного range.So розгортки зазвичай для старт-стоп діапазону ми покладемо в 1,5-2 рази пропускну здатність вашій схемі, тобто якщо ваша смуга 1Mhz то вам покласти в старт-стоп Range Start: 0 STOP: 1.5Mhz.Тоді для виходу шум вам буде запропоновано вибрати напруга (зонд для струмів), то ви натиснете на вибір і потім вибрати вихідний мережі на вашу схему.Для вхідного шуму вибрати напруга, а потім до потрапляння вибрати і вибрати вхідної напруги на схему.Дуже важливо на сторінку вибору зберегти всі!. Після того як ви виконаєте аналіз Перейти на результати => Печать => Шум Summary.Then Вибрати для комплексного тип шуму, за одиницю V ^ 2 або V, то для діапазону як раніше (воно повинно бути те саме) від 0 до 1.5MHz.Then Select включають всі види та роду усікання & покласти на вершині великого числа включати всі компоненти схеми.Наприклад, якщо ваш схеми великий писати у верхньому 80.And потім OK.At результатів вітрини (в кінці) будуть RMS шум

Якщо шум моделювання не є розумним, перевірити чи є у вас Кр М параметрів у файлі моделі транзистора.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back