Як ми можемо вирішити таке рівняння

L

lqkhai

Guest
Дорога, я хотів би знайти корінь (Е) цього рівняння. sum_k (1 + п ((Е-Е (к)) / (Кб * T))) = постійна. sum_k: сума по к Е (к), Кб, Т: Вже відомо, Е: невідомий параметр Не могли б ви допомогти мені? Спасибо заранее lqkhai

Привіт, Це звичайні рівняння у фізиці. І я рекомендую Ньютона-Рапсон метод, як показано нижче. Мій рівняння мають вигляд Р (Е) = 0. Щоб знайти корінь цього рівняння ми дали один початкового наближення Ро і використанні ітерації Р (к) = Р (к-1)-е (Р (к)) / ж (Р (к-1)) = 1, 2,3 ... Як бій ваше рішення? Прокоментуйте, будь ласка, чим більше Заздалегідь дякую lqkhai

Може бути, analythic рішення Σ {1 + Ln [(Е - Е ^) / (кВт)]} = С до + Σ п (Е - Ек) - Σ п (квт) = C LN [Π (Е - Ек)] = C - до + Σ п (квт) Π (Е - Ек) = ехр [C - до + Σ п (квт)] Останнє рівняння поліноміальною рівняння ступеня k. Не всі його коріння прийнятного рішення (наприклад, Е

Завдяки людина! Я думаю, що підхід важко реалізувати чисельно. Оскільки Є великі можливі коріння з вашого останнього рівняння. На мою це рівняння має тільки один можливий корінь. ура, lqkhai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back