Як користуватися SC CMFB з низьким отримати циклу

A

Analogworld

Guest
Привіт Все,

Чи може хто-то будь ласка, скажіть мені, як розробляти схеми CMFB ПК на другому етапі два етапи операціоннікі?Другий етап має набагато більш низький прибуток (~ 20) в порівнянні з першої стадії, тому зазвичай використовується включений конденсатор CMFB не працює для другого етапу (перший етап штраф), так як цикл посилення є дуже низьким.Чи може хто-небудь, будь ласка, допоможіть?
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Шановні Analogworld,

Не могли б ви налаштувати конденсатор значення?Ця проблема може виходити від
неправильний пропускної відносини між другою стадії і SC CMFB.

Бажаю удачі.

З повагою,
Філіп
Analogworld пише:

Привіт Все,Чи може хто-то будь ласка, скажіть мені, як розробляти схеми SC CMFB для другий етап 2 етап операціоннікі?
Другий етап має набагато більш низький прибуток (~ 20) в порівнянні з першої стадії, тому зазвичай використовується включений конденсатор CMFB не працює для другого етапу (перший етап штраф), так як цикл посилення є дуже низьким.
Чи може хто-небудь, будь ласка, допоможіть?

Як імітувати SC CMFB використанням Hspice?

HSPICE не може імітувати SC CMFB, може SPECTRE

Ви можете додати NMOS як хвостовий струм раковина для CMFB на кожному етапі, так 1/2W NMOS як нормальний ухил, 1 / 2 NMOS як cmfb контролю. Два етапи мають ті ж cmfb, яка буде добре працювати, у мене є дизайн цього Ота трубопроводу ADC використання.

Привіт Все,

Спасибо за ответ.Дозвольте мені прояснити ситуацію.
По-перше, тому що я не намагаюся отримати частотну характеристику SC CMFB, моделювання зроблено в Hspice добре.

По-друге, додатковий транзистор знаходиться в паралельному з хвостом джерела струму в обох етапі cmfb поточного контролю, це не зазначено на малюнку.

Проблема в тому, що мені потрібно покласти отримати блок в ланцюзі CMFB SC для того, щоб вихідна напруга сходиться до якої я хочу загальний режим виведення бути.Це тому, що цикл отримати CMFB на другому етапі є дуже низьким.

Отже, моє запитання я повинен покласти отримати блок в ланцюзі CMFB SC?Якщо так, то як ви її використовувати?Або, може, ще які-небудь простих способів це зробити?

Спасибо заранее.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back