Як конвертувати площі хвилю синусоїди у виході інвертора

B

BoopathiRaja

Guest
Привіт ... хлопці .. у мене є квадратний контур інвертора хвилі для 1KVA. Мені треба перетворити квадратних хвилі синусоїди від цього висновку. Запропонувати мені кілька схем, щоб отримати синусоїду від площі хвилі. Спасибо заранее ...

Існує простий спосіб перетворення "влада" меандр до "влади" синусоїда .. Це низькочастотні хвилі, так що ніяких розумних фільтр може робити це .. Якщо ви спробуєте фільтр вихід прямокутного інвертор з 50 Гц фільтр (величезні індуктор + величезний конденсатор), то не тільки це дозволить знизити вихідну потужність, але якщо ви вилучили навантаження ви в біді (серія-резонансний контур). . Ви застрягли, приятель .. IanP: плакати:

Дякуємо. Ianp ... те, що рішення для мого квадратних інвертор хвилі синусоїди .. Скажи мені деякі інші ідеї ..

Доброго дня, тільки коли у вас є доступ до великої кількості ядер трансформатор, мідь, конденсатори, і простір, щоб залишити все, схема LC серії слідують схемі паралельного LC буде робити цю роботу. Це смуговий фільтр, де обидві схеми налаштований на частоти мережі точно. Ви також повинні прокрутити вихідного трансформатора в залежності від поточного вихідної напруги, як БНФ знижує напругу RMS вихід. Ви отримаєте 205Vrms з хвилею 230 кв. Як налаштування схем буде трохи поза резонансу (практично говорили), мінімальне навантаження може знадобитися (це може бути втрати в індуктивності). Паралельної ланцюга потрібно, щоб "спіймати" індуктивної енергії від індуктора в послідовного ланцюга. Якщо це варіант, я можу дати вам деякі початкові значення. Коли це не варіант, потрібно побудувати або придбати справжній перетворювач синусоїди. Ці пристрої спочатку перетворити низької напруги для ізольованих DC високої напруги. Це постійний струм високої напруги каналів ШІМ повної мостовою схемою, яка працює на 20 кГц і вище.

Будь ласка, пост синусоїди схемою інвертора або відправити на мою скриньку.

В мережах постійного струму частоти може легко перетворити квадрат синуса ... Схема РК зробити перетворення роботи .. але ви повинні прийняти величезний значення LC, Go кинув це вкладення може стане в нагоді вам ...

@ Sentilkumer спасибі, я постараюся ви послали повідомлення

Спосіб перетворення прямокутного до синусоїдальної хвилі додати інші squarewaves до нього. Це часто називають Генератор Уолш і за допомогою всього трьох основних harmonicaly пов'язаних sqwarewaves кілька ворота XOR і "підбиваючи схема" вироблятиме синусоїду з більш чистоти, ніж ви likley від потреб і перша гармоніка шпори будучи 16F від фундаментальна частоти. Зазвичай підбиваючи пристрій резисторів в инвертирующего входу ОУ, але це не буде людина достатньо. Рішення полягає в суму squarewaves на незалежні обмотки на трансформаторі використанням т.д. класу D водія. Магнітний сердечник summs струмів і доставляє їх з вихідний обмотці, як синусоїда. Я використав цей arangment від ДБЖ А. М. групу передавачів. Просто Google "перетворення Уолша генератор синусоїди", щоб отримати інформацію.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back