Як зробити системи конструювання та перевірки декодування відео?

E

eexuke

Guest
Привіт,
Я хочу зробити дизайн системи та перевірки декодування відео системи.Як я можу почати з нуля?Будь-яка інформація, веб-сайти чи книги, рекомендовані?Я вирішив використати SystemVerilog для виконання цього завдання, як ви думаєте?

Заздалегідь велике спасибі!

Система Verilog !!!!!Ви плануєте на синтез або просто для проектування систем і моделювання ..

Rgds
Останній раз редагувався eda_wiz по 6 квітня 2006 16:07; редагувалось 1 раз в загальній складності

Тренажер повністю будь-якої системи підтримки Verilog зараз?IMHO, перш ніж є такий тренажер, важко використовувати в якості systemverilog перевірки langurage.

Я тільки хочу робити моделювання систем.Про синтезі, я вважаю за краще використовувати Verilog.Я чув, VCS 7,0 або 6,0 ModelSim підтримує systemverilog, це правда?

eexuke пише:

Я тільки хочу робити моделювання систем.
Про синтезі, я вважаю за краще використовувати Verilog.
Я чув, VCS 7,0 або 6,0 ModelSim підтримує systemverilog, це правда?

jinruan пише:

Я думаю, MATLAB є хорошим для вас

тільки для системи моделювання і перевірки у можете використовувати системи C.

Я думаю, SystemC може допомогти вам багато

eexuke пише:

Привіт,

Я хочу зробити дизайн системи та перевірки декодування відео системи.
Як я можу почати з нуля?
Будь-яка інформація, веб-сайти чи книги, рекомендовані?
Я вирішив використати SystemVerilog для виконання цього завдання, як ви думаєте?Заздалегідь велике спасибі!

bluebyte пише:eexuke пише:

Привіт,

Я хочу зробити дизайн системи та перевірки декодування відео системи.
Як я можу почати з нуля?
Будь-яка інформація, веб-сайти чи книги, рекомендовані?
Я вирішив використати SystemVerilog для виконання цього завдання, як ви думаєте?Заздалегідь велике спасибі!

Iit може бути гарною ідеєю використовувати sverilog для проектування і SystemC для перевірки.

SystemVerilog НЕ intendeed який буде використовуватися для моделювання на рівні системи.
SystemC це мова для вас.Вам не потрібні дорогі інструменти на початку (Деякі C і відладчик сигналу перегляду досить).
Якщо ви говорите про H.264 декодер:
- Почати з існуючими JM посилання SW в порядку.Ви повинні rearange цей (або переписати в C , щоб уникнути C / SystemC змішування) чітко розділити функції і робити профілювання, щоб допомогти вам прийняти рішення про HW / SW перегородки.
- Після цього вам необхідно вирішити, про інтерфейсах між модулями HW, щоб SystemC оболонки навколо існуючих класів C (якщо це можливо, спрощене обслуговування в 2 моделі) та imoplement цих інтерфейсів (використання aproximate моделювання часу).Зверніть увагу, що C модель залишається золотим для SystemC модель весь час, і обидва вони повинні бути збережені.
- Зробити кілька iterrations в SystemC, поки ви не знайдете архітектура, яка задовольняла вашим потребам.Розробка прошивки паралельно (не потрібно вибирати, які саме вбудований процесор буде використовуватися як і раніше, за винятком, якщо ви збираєтеся з деякими модні речі, як Tensilica / Arc)
- Коли SystemC модель стабільного ви могли б почати з написання HDL.Якщо у вас є пс-пс і Verilog-SystemC ліцензії можна просто замінити будь-який модуль в SystemC модель з Verilog і він буде працювати (SystemC Verilog-со-моделювання).Зверніть увагу, що у вас немає необхідності мати окремі рівня випробувального блоку середовища, що приносить велику користь.Йор SystemC модель залишається золотим для SystemC Verilog-со-моделювання весь час.
- Перед йти на FPGA Прототипування виконати воріт рівня (після синтезу моделювання в середовищі SystemC)
- Розробити відповідні користувальницькі платформи FPGA

Я повністю згоден з галактикою Андромеди.

SystemC є правильним вибором.

SystemC допоможе швидкого закриття дизайн багато.

Після розробки є стабільною, перетворивши його в Verilog простий.

Systemverilog є гарним вибором.
Ви можете зробити дизайн системи та контролю його використання.
А також ви можете зробити RTL кодування його використання.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back