Як зробити резистор в магії макета

S

smoglu

Guest
Привіт. Я беру дизайн CMOS аналоговий циклу і в курсовому проекті я повинен представити розташування моєї конструкції, за допомогою магії. Тоді мені потрібно витягти. Спецій файл за допомогою команди екстракт ext2spice і моделювати. Спецій файл в LTSpice. У мене є 100 Ом резистор в моїй схемі, і я не можу реалізувати його в Magic. Я намагався речі, як metal1 а також rmetal1 але жоден з них працював. Хто-небудь може показати мені, як реалізувати резистор, і чи потрібно мені будь-яких додаткових команд, щоб витягти його, щоб оживити файл? Спасибо заранее.

metal1 або metal2 не для опору. використовувати лист опір п матеріальних і розрахувати площу reqd для 100ohms. виберіть підходящу л і ш. намалювати його в магію. так як магія онлайн ДРК перевірити і налаштувати його. Потім екстракт спецій список з'єднань. srizbf 5thmay2010

Спасибі за відповідь. Моя проблема в тому, навіть якщо я ставлю, щоб отримати матеріал резистора, я не можу бачити його в пряність файли. Може бути, я не пов'язують це належним чином. Чи є магія інтерпретувати схеми залежно від того, що шари ми використовуємо? У будь-якому випадку, ви можете дати мені більше інформації? Я до сих пір не може цього зробити. Edit: До речі, Ви маєте на увазі деякі шару листа опір? У мене немає такого шару

якщо ви намалювали належним чином, то магія, безумовно, приправити це. -Чи є магія інтерпретувати схеми залежно від того, що шари ми використовуємо? незалежно від шарів, якщо є зв'язок, то немає проблем. -Ви маєте на увазі деякі шару листа опір? ні один шар ... см. СБИС книгу для отримання концепція лист опору. srizbf 5thmay2010

Ви можете спробувати використовувати nwell або поли симетричного отримати опір. створити макет для резистора, а також спеції для R = 100 Ом і запустити LVS підтримки & B в якості контактних імен для резистора кінцями (як у схемі і макет). Ви можете отримати значення опору з доповіді LVS. (Вона покаже помилку параметра і значення опору) пройти документ проекту правил наближених опір листа. До речі у необхідно використовувати резистор шар для того, щоб інструмент визнати її як опору. З повагою, Sree

Привіт, U може використовувати поле для виготовлення резисторів в магії, для визначення статі, як у резистора повинні помістити псевдо шару. Псевдо ім'я шару псевдо rpoly. Дайте два імені терміналу потім витягти ви отримаєте значення опору між вузлами. Якщо і необхідності я вишлю Вам scipt, які створюють необхідне значення опору використання POLY.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back