Як зробити посилання площині зсуву в Ansoft HFSS 8?

H

happybli

Guest
Для антени проблеми, такі, як діафрагма поєднанні мікрополосковая антена, ми встановимо джерело в одному краю підкладки, я думаю, зараз площини відліку знаходиться на цій позиції.Якщо я хочу бачити опір у центрі антени, як я можу перенести площини відліку до цього місця.Може бути, є деякі неправильні для мого розуміння цього програмного забезпечення.PLS HELP.

deembedding допомагає?Я прийшов через деякий HFSS підручнику є десь в цьому форумі, який розповість вам, як це зробити.

Ура,
Element7k

happybli пише:

Для антени проблеми, такі, як діафрагма поєднанні мікрополосковая антена, ми встановимо джерело в одному краю підкладки, я думаю, зараз площини відліку знаходиться на цій позиції.
Якщо я хочу бачити опір у центрі антени, як я можу перенести площини відліку до цього місця.
Може бути, є деякі неправильні для мого розуміння цього програмного забезпечення.
PLS HELP.

Ви можете використовувати deembedding.But бути обережним, deembeding зробити лише етап переходу від площини відліку до нового position.To отримати точний результат, зробити deembedding почасти єдину лінію опору.
Це deembedding обмежень.

pewang:

коли ми намагаємося побачити результат impedance.What нам необхідно зробити, це тільки зробить етап
перехід з порту в центрі нашої antenna.So, не deembeding достатньо?НЕ
ЛЕП рівномірним?
Якщо те, що ви сказали правильно, як встановити цю частину?
Спасибо

Так, ви знаєте, що я маю на увазі.
Щоб встановити deembedding, перейдіть на пост-обробки / Matrix даних, і вибрати "обчислень / deembed" меню.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back