Як зробити перевізника в RFIC і MMIC домен?

S

sawaak

Guest
Привіт, якщо хто-небудь хоче зробити Кар'єра в цій технології, те, що він повинен робити? тобто, як отримати старт: рулон: і я хочу знати, що в якої категорії RFIC і MMIC падає, тобто, потрібно вибрати для MS в мікрохвильовій печі, РФ дизайну і т.д. або MS в галузі мікроелектроніки, IC Дизайн і т.д.? :? Завдяки sawaak

Мікрохвильова engeneers може може проектувати топології і макети, вони можуть бути в змозі отримати краще виконання cicrcuits theyr приймаючи вигоди, які пропонують technoloy. Але хімічні і Фізико стосовно напівпровідникової технології, що дослідження і поліпшення кінцевих уявлень. Якщо ваш інтерес до технології Semiconducto, виберіть мікроелектроніки. regardeless для оперативного частоти.

Щоб додати коментар до Серджіо одне: MMIC і RFIC, на мій погляд, багато спільного. Можливо, в силу історичних причин, люди, хто працює в цих областях, часто приходять з різних фону: MMIC більш розподілених схем, потужність матчу, S-параметрів, GaAs і так дизайнерів мікрохвильова ... RFIC є більш складної конструкції (багато транзисторів), кремній, аналогових методів проектування і так мікроелектронних дизайнерів ... Але, як я вже сказав, є багато спільного, що, на мій погляд буде рости з часом. Так що хороший інженер повинен мати і компетенції! Поправте мене, якщо я помиляюся. Mazz

RFIC більше аналогових ІС засновані. MMIC більш мікрохвильової IC основі. RFIC має тенденцію бути більш напруги / струму засновані, в той час MMIC більше потужності основі - RFIC використовує аналогові методи IC для зіставлення, і малих аналізу сигналів велику частину часу, параметри MMIC використовує S оскільки влада є більш точним показником, на високих частотах. Візьміть ці курси: град мірою добре, хоча, щоб отримати курс виконану роботу! Інтегральні мікросхеми Дизайн (біполярні, КМОП) RFIC дизайну MMIC Дизайн (якщо пропонується) НВЧ-техніка (СВЧ підсилювачі) НВІС Дизайн фізики напівпровідників / Layout (CMOS, біполярний) факультативні курси Розширений Інтегральні мікросхеми Дизайн Розширений RFIC дизайну Більшість шкіл мають цих типів курсів - - Звичайно СВЧ-техніка досить добре, щоб знати MMIC дизайн, всі концепції, є. Вам просто потрібно практиці з інструментами - Agilent ADS і Cadence SpectreRF є гарячі зараз. Після того, як тих, звичайно, ви маєте намір вийти на поле! Ви повинні любити РФ! Зробіть кілька РФ Матеріал!

[Цитата = Puppet1] Інтегральні мікросхеми Дизайн (біполярні, КМОП) RFIC дизайну MMIC Дизайн (якщо пропонується) НВЧ-техніка (СВЧ підсилювачі) НВІС Дизайн фізики напівпровідників / Layout (CMOS, біполярний) факультативні курси Розширений Інтегральні мікросхеми Дизайн Розширений RFIC дизайн [/ цитата ] Привіт Puppet1, може у будь ласка, вкажіть рекомендованих книг для всіх курсах у згаданих, а також посилання для завантаження їх: D спасибі sawaak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back