Як зробити моделювання системному рівні?

A

amic

Guest
Я ніколи не працював на "зверху вниз" методології. Мені цікаво, як саме специфікації ОУ може бути вирішене на основі системи, що містить, що операційний підсилювач. Будь-який має нічого не відомо? Чи є система моделювання рівня доступна в каденцію ADE або Agilent ADS або мені потрібно Matlab / SystemView для цього?

Verilog-або Matlab Simulinkare добре для моделювання системи рівні.

Так, Verilog-і MATLAB-Simulink дуже хороший інструмент для запуску верхній моделювання, але якщо використанням Matlab Simulink для запуску системи моделювання, я думаю, як модель accuarcy підсилювача є великою проблемою. Чому б не вбудувати підсилювач в систему і запустити топ-leval моделювання безпосередньо? Bg, [цитата = аналогового] Verilog-або Matlab Simulinkare добре для моделювання системи рівні. [/Quote]

[Цитата = philipwang] Так, Verilog-і MATLAB-Simulink дуже хороший інструмент для запуску верхній моделювання, але якщо використанням Matlab Simulink для запуску системи моделювання, я думаю, як модель accuarcy підсилювача є великою проблемою. Чому б не вбудувати підсилювач в систему і запустити топ-leval моделювання безпосередньо? Bg, [цитата = аналогового] Verilog-або Matlab Simulinkare добре для моделювання системи рівні. [/Quote] [/quote] Перед початком роботи на блоці АЦП, системи моделювання повинно бути зроблено, чи не так? Під час моделювання, спектр кожного блоку буде створена, чи не так? Спасибі.

Є кілька книг або документів обговорити на Matlab використання на аналогових розрахунок ланцюга і пов'язані моделювання схеми такий елемент, як ОУ і т.д. Ви можете знайти цей розділ і знайти ці матеріали.

Я хотів би спробувати VHDL-AMS або Verilog-AMS, вони обидва мають велику перевагу, коли мова йде зверху вниз, що ви можете почати з високого рівня поведінкового опису до транзистора моделювання рівня в тому ж додатка (AdvanceMS від Mentor, Smash , SystemVision, Simplorer) ... Ви навіть можете змішувати різні рівні абстракції: наприклад, ваш Opamp на рівні транзисторів і ваш АЦП на поведінковому рівні ... Див документ додається для прикладу.

Я зустрічаюся і те ж питання я не знаю, як зробити дизайн рівнів системи PLZ, хтось може представити деякі простий приклад

MATLAB-Simulink підходить, ви можете знайти деякі панелі інструментів у http://www.mathworks.com/ , ці інструментарії дасть вам деяку допомогу.

У мене також є така ж проблема, будь ласка, дайте мені приклад про Verilog-а, спасибі

Так, ми можемо зробити в MATLAB, але я ніколи цього не робив. Я зацікавлений у знаючи про це.

Може бути, ви можете спробувати ADS для системи моделювання

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back