Як зробити модель DDS використанням Matlab або System View?

R

runny

Guest
Привіт, всім! Я вчуся про прямий цифровий синтезатор, я хочу, щоб імітувати DDS використанням Matlab або System View. Але я відчуваю, що це не легко зробити модель, тому я хотів би знати, як зробити модель DDS. спасибі!

Може бути це допоможе: http://www.geocities.com/CapeCanaveral/5611/dds.html В принципі, ви неодноразово додати константу цілого акумулятора, а потім використовувати найбільш значущі біти Акумулятор в якості індексу в таблиці синусоїди пошуку.

Але я не можу зв'язати це веб-сторінки, які можна скачати і відправити його на мій E_mail: [листи] dl_runny@hotmail.com [/Email] Спасибо.

[Цитата = echo47] Може бути це допоможе: ч ** р :/ / www.geocities.com/CapeCanaveral/5611/dds.html В принципі, ви неодноразово додати константу цілого акумулятора, а потім використовувати найбільш значущі біти Акумулятор в якості індексу в таблиці пошуку синусоїди. [/QUOTE] Будь ласка, ви можете завантажити файл ddssim.zip цієї сторінки, а також його корисні "папір"? ... BCOS він має diappear з Інтернету ... : Крик:

Тут файл для вікон і UNIX. Відьма паперу ви хочете?

У статті згадувалося в засланні: Martin Pechanec, "Вихідний спектр Direct Digital Synthesizer," Випускник курсу доповіді, Virginia Tech, грудень 1997 року.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back