Як зробити малий X-Band осцилятор

J

johan_tr2000

Guest
Привіт, Хто-небудь може допомогти? Довжина хвилі близько 3 см. Я очікую, що простим. Thx + Rgds, TR2000:)

Будь ласка, дайте мені знати специфікації. Фазового шуму, пропускної здатності, технологія (MMIC або ВПК і т.д.), час встановлення. DJ

Привіт, я тільки почав працювати з мікрохвильової системи. Я хочу зробити експеримент з хвилеводу, що я зробив. Простий експеримент як вимірювання довжини хвилі, КСВ, потужності, Atenuation, Т-шунта, і т.д., що я хочу виконати. Що мені потрібно зараз Oscilator, які можуть генерувати сигнал Х-діапазоні НВЧ (3 см), що я можу використовувати з хвилеводів. Я думаю, близько 10 мВт буде достатньо. Thx + Rgds, TR2000

Від'їзд "SIEMENS Відзначимо, скарга № 002".

Привіт EDF, довідка з Siemens мають вихідний кабель (Coaxs). Що мені потрібно, це вихід oscilator може бути безпосередньо пов'язана з моєю хвилеводу. У вас є ідея? Thx + Rgds, TR2000

Привіт, Gunndiode або IMPATT діод загального активного пристрою для використання хвилеводі генератора. Якщо ви наполягає на тому, щоб використовувати БЮТ або FET з хвилеводу резонатора: 1. Використовуйте БЮТ (або FET) навантаження E (S) на конденсатор і низьким опором у C (D). Грати з завантаженням параметрів елементів, щоб отримати "хорошу" негативний резистентності в B (G) біля -30 Ом. Еквівалентна схема в B (G) є негативним резистор послідовно з конденсатором. 2. Додати редуктором лінія B) G) за еквівалентної схеми паралельно резонатора з негативним опором. (У діаграма Сміта S11 в B (G) йде зверху вниз проти частота). 3. Тепер завантажити цей порт паралельного резонатора (таких, як резонатор діелектрик) і переконайтеся, що схема працює як генератор. Використання ADS Osc порт інструмент для прикладу. 4. Практика зробити діафрагми в хвилевід у верхній orderto couplr B (G) редуктором лінії хвилеводу. Це працює. DJ

Чому б вам не використовувати стару групу X порожнини для тривоги?. Він налаштований на 10595 МГц, але легко перебудовується з усього, потужністю близько 10 мВт і вимагає лише 8 В постійного струму. Також встановлено діод змішувач корисним для інших додатків. Єдиним недоліком є те, що РФ доступна тільки з хвилеводу, у Вас повинен пускова установка для коаксіального кабелю. Манді

Спробуйте Agilent Примітка App A008 теж. Крім того, мені потрібна допомога: мені потрібно, щоб дизайн автоколивальних змішувач (SOM) на частоті 2.4 Ггц. DR пов'язані з 2 мікрополоскових підключений до воріт і стік транзистора формування зворотного зв'язку як і в багатьох конструкцій DRO. 2 питання ... 1. Як я модель DR пов'язаних мікрополоскових до 2? (Технічні документи показують, що вони зробили це, але не як!) 2. Щоб трансформувати DRO в СОМ, як я годую в РФ? Пара його на транзистор воріт? Спасибі!

1. використовувати два різних ідеальних трансформаторів для того, щоб пара паралельних резонатора RLC на лінії. 2. Для зворотного зв'язку DRO, як ви lloking для воріт 50 Ом завантажений. Ви можете використовувати цей порт, порт РФ. Якщо у вас немає обмеження втрат перетворення використання 3dB ATT. в порту РФ вхід (ворота). Якщо ви використовуєте дві відкриті заглушки на ворота і каналізація, ви можете використовувати диплексера у джерелі для виходу і для входу РФ. DJ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back