Як зробити копію SIM-картки?

J

jack007

Guest
Я новачок. Я отримав мобільний телефон близько 4 днів тому. Я хочу, щоб скопіювати SIM-карти, так що я можу мати 2 телефони. Може обидва телефони зателефонувати в той же час? І якщо хтось дзвонить в тому, що телефон отримує дзвінок?

Перший примірник SIM-карти, то я дам вам знати, який мобільний телефон буде enble чи нормально це людина!

Братан я не хочу, щоб скопіювати сим машині, а потім дізнатися, що я не можу використовувати як в той же час. Так може ви просто plezz скажіть мені, якщо я скопіювати його, чи можу я використовувати обидва в той же час?

Дайте вашої теми значущі теми, наприклад "Сім клон?" добре, "Новий. Plezz допомогти ..." погано. [URL = http://edaboard.com/viewtopic.php?t=126458] Старий нитка про клонування SIM [/URL]
Може обидва телефони зателефонувати в той же час?
малоймовірно. Я думаю, що наявність двох цифрових телефонів з тим же ID включено в той же час приведе до телефону з відділом безпеки вашої мережі і ваші телефони стали інвалідами.

Чи є спосіб для копіювання SIM-карти, і використовувати їх у той же час? Я знаю, це може бути зроблено. Тому що разом час тому деякі, як хто-то з допомогою мого хв і я знаю, це був не я. Вони зробили копію моєї SIM-карти. Я не отримав виклик кажу, що я більше не може використовувати свій телефон. В іншій руці я подзвонив каже, що мені потрібно платити, тому що я коли над шлях закінчився! Так я знаю, що більшість бути так, що я можу зробити це.

, тому що поряд час тому деякі, як хто-то з допомогою мого хв
Ви, ймовірно, аналоговий телефон, а не цифровий телефон з SIM-карти.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back