Як зробити аналогічні антени в 2.5D симулятор?

P

pir0texnik

Guest
Привіт усім!

Як зробити аналогічні антени в 2.5D симулятор (Відповідь Designerd, Sonnet, AWR, Зеландія та ін)?Я не можу зрозуміти, як змоделювати зосереджених елементів, пов'язаних між портом і смуги.
Допомога, будь ласка! ..Я ціную в будь-якій приклад файлу.Спасибі!
Останній раз редагувався pir0texnik від 3 березня 2006 19:43; редагувалось 1 раз в загальній складності

Привіт, pir0texnik:

На IE3D, ви можете визначити порти структур замінити зосередженими елементи.Потім, ви можете додати один або кілька чорних коробок, структур (Файл-> Додати GEOMETRY модулі) у MODUA (у комплекті ланцюга тренажер для IE3D).Ви можете додати один або декілька параметрів з файлами (File-> ADD ПАРАМЕТР модулі) у схемі.Ви також можете підключити lunmped елементи, такі як R, L і C від геометрії і параметрів модулів разом і робити змішані Є.М. та схеми моделювання на конструкцію, що складається структур і зосередженими елементами.Ви можете знайти діаграм повного дизайн.З повагою.

Спасибі!Я постараюся що ви сказали.
Скільки це буде відповідати цій 3D-моделі ftopic156881.html ? ..

Привіт, pirOtexnik:

Будь ласка, надішліть мені ілюстрації своєї структури.Я не міг відкрити файл і подивитися, що ваша структура виглядає наступним чином.З повагою.

Цзянь пише:

Привіт, pirOtexnik:

Будь ласка, надішліть мені ілюстрації своєї структури.
Я не міг відкрити файл і подивитися, що ваша структура виглядає наступним чином.
З повагою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back