Як знайти Zth цієї схеми?

D

darrenbkl

Guest
Привіт, на це питання, може хто-небудь навчити, як знайти Zth цієї схеми? з-L1, я не знаю, як вирішити, що, THX.

Гей, Іц кілька невизначеним ... Може у більш ясніше?

EMM, я маю на увазі я хочу знайти Thevenin еквівалентним опором дивитися з правого боку, може хто-небудь вирішити тат для мене? З повним робочим, THX дуже

Zth = R4 / / R3 / / (1/jwC2) / / (R1 + R2 / / jwL1) [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 40 секунд: [/ колір] [/ розмір] W = 60 Гц

Будь ласка, зробіть схему ясно

Ви можете використовувати симулятор ... Наприклад Multisim або протей. Multisim простіше. Якщо ур зацікавлені в розрахунок, вам потрібно отримати формул і рівнянь. Можливо, вам матеріал для вивчення. Матеріал: http://www.ene.ttu.ee/leonardo/elektro_alused/ ITIS естонською мовою, але їм майже впевнений, що якщо ви хочете, ви знайдете те, що ви шукаєте ..

Привіт, Що б не Саруман написав, крім ω = 2Πf, а не 60 Гц. З повагою, [URL = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/URL]

Yeap. Це класична помилка, яку я завжди роблю. Я весь час пропускаючи 2π при розрахунку опору компонентів (Це часто призводило мене дуже невірний результат, зрозуміло).

Я завжди плутають компонента, які висять в небі є, в даному випадку є L1. тому в основному ми paralled компонент всередину і мати справу тільки з зовнішніми правильно? [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 години 17 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Як про це два питання, я знаю, що це простий, але я до сих пір не можу зрозуміти це. 1) За допомогою теореми Thevenin, знайти напруга на R4. 2) Спрощення схеми зовнішніх по відношенню до R3 його Thevenin еквіваленті.

1) Ви повинні замінити всі схеми, крім резистора R4 WITN його Thevenin еквівалентні, то застосовувати напругу рівняння роздільник між R4 і Zth решті ланцюга. У цьому випадку (з джерелом напруги короткого замикання) Zth схеми нехтуючи R4 є: Zth = R3 / /-jXC / / (R1 + JXL / / R2) Для того щоб знайти Vth треба розімкнутої ланцюгу схеми Зліва від R4 і розрахувати напругу на вузол в якості плаваючого (Vs в нормальному режимі): V-ий = V * (R3 / / (R1 + JXL / / R2)) / (R3 / / (R1 + JXL / / R2) - jXC) (дільник напруги теж) напруга acrooss R4 є: V4 = V в * R4 / (R4 + Zth) [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 10 хвилин: [/ колір] [/ розмір] 2) Знову ж таки, коротка Vs замикання, потім обчислити опір видно з, б, як: Zth =- jXC / / (R2 + JXL / / R1) Як і раніше, розімкнутої ланцюга, видання (тобто видалити R3) і обчислювати напруги Vab з Vs при нормальному режимі роботи (можливо, буде потрібно трохи розрахунків)

Саруман THX для ур пацієнта:) про мостовою схемою, чи є якесь правило асоціювати з ним?

Було б досить легко, тому що з видаленням R3 немає мосту на все з того, що стосується Thevenin еквіваленті. Ви можете використовувати 2-3 рівнянь дільника напруги, щоб знайти Vth, знаходячи VXL і VR2 з подальшим додаванням їх. У будь-якому випадку, якщо ви зацікавлені в розрахунку импедансов ланцюгів, що містять компоненти моста, я думаю, що це не було б важко або знайти якісь приклади або загальні відносини на Google або Вікіпедії (я не пам'ятаю, відносини прямо зараз). Cheers, ваг

може хто-небудь пояснити мені, як конденсатор згладжує випрямлена напруга? Я не розумію, в деталях, як же реагувати на шапки випрямленої напруги постійного струму. Чи має згладжування шапка повинна бути електролітичних шапочка?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back