Як знайти резонансну частоту і граничні умови використання FDTD метод?

• Thread starter fatemeh bagheri nasab
  • Start date
F

fatemeh bagheri nasab

Guest
Здравствуйте, я резонатора волокна кільце в мою проблему. Я повинен вирішити її з method.How FDTD знайти резонансну частоту і граничні умови? спасибі

Це не має сенсу використовувати FDTD знайти "граничній умові". Граничну умову, що вам потрібно зробити на краю вашого сітки для запобігання відображення. Вона є частиною як ви реалізуєте FDTD, не те, що FDTD розраховує. Загалом, знайти резонансну частоту в FDTD, ви порушувати проблеми з імпульсом джерелознавство (короткий гауссова) і запустити. Після того, як працює деякий час, записи поля в точці, де поле велике. Перетворення Фур'є, що для перетворення часу відгуку домен частотній області. Колосся в частотній характеристики вказують резонансу. Положення сплески частоти вказують резонансні частоти. Там може бути кілька або багато резонансних частот.

Якщо ви подивитеся на трансфер-матриці, як S12, ви побачите пік на певній частоті. Це резонансна частота. Граничне умова залежить від того, що ви вирішуєте. У вас є три варіанти, 1) досконалий електричний стіни, 2) досконала магнітна стінка, 3) поглинає кордоном стані. Який з них є гарною моделлю для вашої програми?

привіт ihave кільцевого резонатора з подвійними coupler.two моєї гранична умова в муфту. Я запускаю Вони настільки потужні імпульсу в рублях, і я хочу caculate вихідний потужності. з цим я б-умови не можуть отримати справжню потужність. Ви знаєте, будь-яка інформація з цього приводу? МПЕЕ: гнучкий пакет вільного програмного забезпечення для електромагнітного моделювання методом кінцевих різниць

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back