Як знайти компонент в DX-дизайнер

M

Monolisa5791

Guest
Привіт всім, Як знайти компонент з їх позиційне позначення в дизайнерських DX. З повагою, Monolisa

Є кілька способів зробити це легко. 1. Виберіть "PCB" на лівій панелі інструментів команду стороною. (Це має бути встановлено за умовчанням) 2. на вершині випадаючого у вас є декілька виборів> мереж, компонентів, правила, від до, сплит площині, і т.д.. 3. вибору компонентів 4. Вікно нижче ви можете або вибрати ваше ім'я документа або "Всі компоненти" 5. на вікні нижче цього ви побачите всі компоненти з реф-де. Або: тип ЕЕК в будь-якому місці плати док. на поп типу реф-де ви хочете знайти. зроблено ... Еда [/IMG]

Привіт, Я дуже нової для дизайнера DX, не могли б ви детально пояснити процедуру, то це було б better.I могли не вдалося знайти плати на лівому редактор командного рядка сторону, як ви згадали.

піти в View-другим вікнам-проект вміст навігатора, і тоді ви отримаєте вікно на нижній стороні, щоб вибрати компонент.

Так, я можу отримати, що вікно з REFDES, Symbol, UID, етикетки, але я не міг побачити будь-який з частин посиланням designator.Just порожні повідомлення тільки appear.If яку річ, щоб встановити або налаштувати будь-який файл, щоб ці команди. Будь ласка, дивіться додається. BMP файлів і повідомити мене.

правою кнопкою миші на "проект навігатор властивості" у вікні натиснути "Властивості" виберіть "Зміст" Tab перевірити "Показати панель фільтру" прес застосувати і ОК, цей фільтр допоможе вам шукати і знайти необхідні компоненти "значення, вих де, упаковка. .. і т.д.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back