Як змішувати C і збірки

J

john2020

Guest
Привіт, друзі, в даний час я працюю на мікроконтролерах і я використовую Keil компілятор progrm. Я хочу знати, як змішувати з вбудованими та збірки в одній програмі плз, допоможіть мені. Спасибо. Джон

привіт, коли ур письмовій змінного функція, яка hasto бути використані в збірці знову заявляємо, що функції в якості глобальної програмою з і на асемблері оголосити його як зовнішній і назвіть його similiarly і може зробити для АНМ Програма також (оголошенні весело, як глобальні абд acessing як зовнішніх ).

Якщо ви хочете використовувати збірки в програмі C, ви повинні використовувати директиву Pragma. [Код] зовнішніх тестів недійсними (); сили основних (недійсними) {випробування (); # директива асемблера JMP $, нескінченний цикл # директива endasm} [/ код] Це називається вбудований асемблер, якщо ви хочете, щоб шукати його в керівництво користувача. Сподіваюся, що це допомагає, cyberblak

привіт cyberblak я можу дізнатися більше про Прагма? де я можу знайти більше інформації з цього приводу? який інструкція ти говориш? якщо у вас є, що керівництво, не могли б ви поділитися мене тут? будь-які посилання або веб-сайти в даний час, пов'язані з цим? Як я можу знати, коли змішуються збірки в C програму чи ні? коли я повинен піти на це змішання який буде ефект на код? Ви можете уточнити мене? вважає Джон

Я не експерт, але змішування C і ASM код описаний в C51.PDF, глава 6 сегментів Угоди по іменування (с.159), а потім, особливо Взаємодія C програми на асемблері (с.163). Цей файл знаходиться всередині keil_home \ C51 каталог \ HLP. Сподіваюся, що це допомагає.

привіт січня NOHA спасибі за ваше siggestion, я повинен перевірити C51.PDF, глава 6. вважає Джон

привіт сфінкс спасибі за посилання, я думаю, що його хороший tutorial.i знайшов хорошу книгу, яка містить інформацію про C і assembly.its Основи Embedded Sodftware Льюїса, і можете завантажити книгу з інтернету, при пошуку через Google, її легко доступні . Книга розповідає про те, де C і АСАМБЛЕЇ відповідає, і ця книга дуже хороша для ОСРВ понять. вважає Джон [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1:00 58 хвилин: [/ колір] [/SIZE] [MOD] цікаво бачити Вас відповісти на ваші власні запитання [/MOD] привіт всім, як правило, вбудовані компілятори включають ключові слова, такі як «АСМ». Синтаксис варіюється від компіляторів (бо це не стандарт). Іноді вона пишеться "збірці" або "# директива асемблера" або щось на зразок цього. Тим не менш, "АСМ" є найбільш типовим. Заяви буде щось по лінії: ASM "NOP", або АНМ {NOP, MOV, б;} або щось віддалено подібне. Сподіваюся, що це допомагає. вважає Джон

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back