Як змінити список з'єднань екстрагували каденції CDL?

0

020170

Guest
Є багато способів, щоб витягти зі списку з'єднань схеми в каденцію. Я використав один з багатьох способом. було CDL метод видобутку. процес вилучення наступному малюнку. Питання: У Ініціалізація середовища, Simulator ім'я "Інші: CDL". Коли я хочу змінити деякі пристрої або назва моделі, що я повинен змінити відповідно до зміни параметрів пристрою? символ? CDL? або будь-який інший файл? спасибі

Ви можете використовувати CIW меню (команда інтерпретатор вікна або головного вікна, які з'явилися після icfb команди) Файл -> Експорт -> CDL Після цього заповніть форму. Щоб змінити назву моделі вам необхідно змінити CDF. Відкрити компонента ви хочете змінити, і для симулятора -> CDL зміни назви моделі, як ви хочете.

Я думаю, що метод ФОМ є офіційним методом для списку з'єднань CDL. Змінити його безпосередньо у файлі CDL, як ви хочете

Після вилучення та список з'єднань можна перейти до файлу, чи має він витягується і відкрити його в VI режимі або в Nedit і редагувати і зберігати

навіщо використовувати CDL список з'єднань? Добре тільки для LVS ... Модель призначена для моделювання, використання cdsspice, Привиди, hspiceS, hspiceD для моделювання ...

LVS також використовує назву моделі для компонентів. Просто, щоб розпізнавати різні види транзисторів (5V від 3V наприклад)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back