Як змінити осі хвилі в HSPICE і Spectre?

H

holddreams

Guest
Я хочу отримати хвилі наступним чином: вісь х 2Id/gm Y-ось Id. Як я повинен робити в HSPICE і привид? спасибі.

Для Spectre (аналоговий художник) земельну Id проти Vgs. Використання калькулятора ділянки похідних (Id). Розділіть ("/"). У Waveform вікні виберіть Axis -> X Axis -> Ділянка проти і перехід від "незалежних" на "похідні (Id) / Id". Удачи.

Це важко зробити X-осі одиницю зміни, як я знаю. Але легко зміни Y-ось, просто використовуйте команду в awaves.

[Цитата = holddreams] Я хочу, щоб хвилі наступним чином: вісь х 2Id/gm Y-ось Id. Як я повинен робити в HSPICE і привид? спасибі. [/quote] Я роблю це таким чином в HSPICE і awaves. Спочатку я заявляю параметра xtmp який Avaiable в Params в браузері awaves результати. Зонда xtmp = PAR ('2 * я (M1) / ГМО (М1)) після цього я тягну xtmp використанням середньої кнопкою миші на поточному осі х, якщо ви знали, , як це зробити в cosmoscope використанням калькулятора, будь ласка, дайте мені знати

в першу чергу. DC VGS Start Stop крок. зонда par1 = PAR ('2 * я (M1) / ГМО (М1)) після моделювання Awanwaves-> Результат Браузер-> вибрати par1 в криві, то в "поточної осі Х ', натисніть "Застосувати", це зміна X-осі від "VGS" до "par1; двічі клацніть я (M1) в результаті браузер, ви отримаєте X-осі: par1 Y-ось: я (M1)

[Цитата = jutek] [цитата = holddreams] Я хочу, щоб хвилі наступним чином: вісь х 2Id/gm Y-ось Id. Як я повинен робити в HSPICE і привид? спасибі. [/quote] Я роблю це таким чином в HSPICE і awaves. Спочатку я заявляю параметра xtmp який Avaiable в Params в браузері awaves результати. Зонда xtmp = PAR ('2 * я (M1) / ГМО (М1)) після цього я тягну xtmp використанням середньої кнопкою миші на поточному осі х, якщо ви знали, , як це зробити в cosmoscope використанням калькулятора, будь ласка, дайте мені знати [/quote] Тобто метод на привид. Якщо ви хочете змінити осі х в csope, як я знаю, немає хорошого методу. Я завжди роблю так: 1 Ділянка дві хвилі в тій же графі, один, другий B 2, якщо ви хочете змінити вісь х 3 правою кнопкою миші на назву (на правій частині графіка), виберіть Вид-> горизонтальної vlue-> реальної (у) 4, то буде дві осі х в цій графі. один оригінальний, інший Це не зручно, як awaves.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back