Як змінити ДРК

P

pranjal_ccna961

Guest
Привіт,

Чи може хто-небудь розкажіть мені докладно Як я можу змінити ДРК
І LVS правило палубі файлів.Скажімо, якщо є помилкова ДРК Порушення у формат, як це виправити в ДРК Правило Deck?

Будь-яка допомога буде вдячний.

Привіт,
Мана

Загалом, краще не чіпати будь-які ДРК / LVS палубі.
Ви можете просто відмовитися від помилок, якщо ви дійсно впевнені в тому, що вона фальшива помилка.
У ДРК / LVS палуба являють собою текстові файли.Вони можуть бути простий текст або crypted.У другому випадку у вас немає шансів змінити їх, якщо у вас є пароль.
Крім того, є багато інструментів, які виконують ДРК / LVS, кожна зі своїм власним синтаксису.Вам потрібно знайти належне керівництво користувача і почати звідти.
Що ви можете зробити на практиці, є відкритою палубі і знайти порушив правила (це легко, просто знайдіть правило код у файлі).Ви можете спробувати розібратися у всіх виконаних операцій шар, так що ви можете точно знати, де знаходиться проблема.

Привіт,

Кращий спосіб передати в керівництві про те, як писав ДРК файл.Я була така проблема в притулок, а я вчився, не помилка, навіть якщо я не макет поля з розширенням дифузії.Тоді мені довелося змінити правила в файлі.Може бути, з IC Маска Дизайн Основні ви отримаєте exectly як інструмент виконання ДРК.

HTH
--
Shitansh Vaghela

Привіт,

Я HAV питання про ...

Что на самом деле верховенство палубі визначає, де будуть верховенство палубі розташовані?

Привіт,

Його дуже важко пояснити тут, але для базового розуміння ви можете прочитати crystiofer святого.

--
Shitansh Vaghela

crystiofer святої??це
ім'я автора або книгу?
може у мене правильне назва?

krish_rams писав:

Что на самом деле визначає правила палубі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back