Як зменшити шар розраховувати в КИЛИМКИ?

K

kenshiikeda

Guest
Привіт, у мене є проблема в КИЛИМКИ Power PCB. Як зменшити шар рахунок, якщо Ви зробили свій дизайн для максимальної кількості шар? 1. У PADS2007? 2. У PADS2005 SPAC.2? Більше потужності!

Привіт, натисніть кнопку налаштування, шар визначенням, в шарі шукати визначення електричного шару в нижній, в тому, що ви могли бачити зміни, перепризначити і т.д. .. Це виснажлива робота в той час як ваші дані в 4 шари, а ви спробуєте видалити розкол площині, компоненти і т.д., це все ще говорять Є дані знайшли в шарах. Тепер, ви відкриваєте новий дизайн призначити шар з 4 шарів 2 шари, і намагаються копіювати необхідні компоненти і мережі від 4 шари на новий 2 шаровий дизайн, це буде легко зробити, а не ходити коло та навколо .. Сподіваюся, це допоможе вам повагою, Рамеш

Рамеш привіт, дякую. Що я маю на увазі: 1. Я створив дизайн друкованої плати з Шар установки поставлені на максимальне Layers (130 шарів). 2. Потім я, коли я закінчив проект, у мене є тільки 30 шарів. 3. Моя проблема полягає у видаленні інших верств, тому що я хочу, щоб мої файли, щоб показати тільки 30 шарів. більше енергії.

Досить експортувати текстовий файл (максимальний рівень) в нижньому версії (3.5). Він автоматично видаляє шар рахунок.

Привіт Monolisa5791, Є ще один спосіб, в стороні від цього рішення? спасибі.

Я думаю, що це єдиний спосіб вирішити цю problem.But я не впевнений.

Ось правильний спосіб зменшити шар розраховувати в колодки ... У моїй тестовій випадку, якщо я змінив 4 шари плати в 2 шари. Це буде працювати з будь-яким шаром рахунок у вас є ... 1. видалити "ВСЕ" дані з шарів, які ви хочете видалити. 2. Перехід до установки, шар визначення, зміну, поп запитає, скільки шарів .. 3. Спливаючі буде автоматично переведений в номер протягом 2 додаткових шарів. Але я хотів би зменшити, тому я вставив 2. 4. Натисніть "OK" 5. На другому спливаючому буде стека шарів показує шарів, які мають дані і шари, які не мають даних. (Ви можете видалити тільки шари, які не мають даних про них) не буде поруч з шарами, які будуть вилучені. 6. Натисніть "OK" Тепер у вас є стек зменшується шар ... Eda

edaedaeda, Ви не зрозуміли, що він намагається перейти від розширений набір шарів (255), до стандартного набору шар, єдиний спосіб я знайшов через експорт в 3,5 ASCII, і до речі як справи хлопець?? - PM мені. SIGINT

Привіт SIGINT, я спробував експорт в 3,5 ASCII і я припускаю, що це працює, тільки таким чином. Я дам вам знати, якщо я отримати ще один спосіб зробити це. Спасибі всім допомогти.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back