Як зворотного обертання двигуна змінного струму?

I

itachi012587

Guest
Привіт всім. Чи можу я знати, чи є спосіб зворотного обертання двигунів змінного струму. Дякуємо. З найкращими побажаннями.

[Цитата = itachi012587] Привіт всім. Чи можу я знати, чи є спосіб зворотного обертання двигунів змінного струму. Дякуємо. З найкращими побажаннями. [/QUOTE] Ваше питання неясний, ви не можете просто сказати, двигун змінного струму, Є багато typs електродвигунів змінного струму, і багато типів мають багато суб конструкцій. Те, що я хочу сказати, що іноді в теорії можна змінити обертання, але в деяких конкретних електричних конструкції двигуна може привести до помилки (механічний) і великі поломки. Деякі види, як трифазного змінного струму клітини асинхронних двигунів, які розроблені геній Нікола Тесла прості в зворотному, просто змінивши два етапи, а також, що зміна обертання обертового магнітного поля, який насправді дає нам поворот в інший бік.

Дякуємо за Вашу відповідь. Насправді, я просто в нових двигунів змінного струму, і в мене немає конкретних фоновому режимі, коли він приходить в двигун. Але я думаю, я можу використовувати трифазні двигуни змінного струму ротора. Чи можу я знати, якщо у вас є якийсь зв'язок або книгу про трифазного двигуна змінного струму. Дякуємо. З найкращими побажаннями.

Тут найкращі дві книги з електричним машинам: Електричні машини 6Ed - Фіцджеральд Electric Machinery Основи 4ed - Чепмен Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back