Як збільшити пропускну здатність АПІД

I

imranshoaib

Guest
Привіт, у мене є моделюється одним АПІД смуги для GSM 900 додатків. Центральна частота добре збігається з 925 МГц, а пропускна здатність малим. | S11 | становить близько -20 дБ. Як я можу розширити смугу пропускання? Я використовую Agilent ADS2005A для моделювання АПІД. Ваше керівництво цінується в зв'язку з цим ...

Як і з будь-антеною, збільшення (електричний) обсягу. Таким чином, ви можете збільшити відстань між groundplane і патч, а також патч ширину. Якщо ви використовуєте діелектрика, зниження діелектричної проникності; повітря, звичайно, краще. Також wdith від короткого замикання контактних вплив на пропускну здатність. Більш просунуті методи використовувати слоти в патч, паразитарні та кілька резонансів. Є багато робіт з цього питання.

Відстань між точкою подачі і сортування точки також впливають на пропускну здатність і, як згадувалося Jone розрив між groundplane і нічого радіатора патча, але товщини діелектричної також впливає на пропускну здатність. Для правильного розуміння АПІД краще читайте нижче книгах [б] Плоскі антени для бездротового зв'язку - Кін-Лу-Wong Компактний і широкі антени Група мікрополоскових - Кін-Лу-Вонг [/B] Обидва доступні на цьому сайті. З повагою, balaguru. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 46 хвилин: [/ колір] [/ розмір] йти Чет нижче посиланням http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296

[Цитата = balaguru thavamani] Відстань між точкою подачі і сортування точки також впливають на пропускну здатність і, як згадувалося Jone розрив між groundplane і нічого радіатора патча, але товщини діелектричної також впливає на пропускну здатність. Для правильного розуміння АПІД краще читайте нижче книгах [б] Плоскі антени для бездротового зв'язку - Кін-Лу-Wong Компактний і широкі антени Група мікрополоскових - Кін-Лу-Вонг [/B] Обидва доступні на цьому сайті. З повагою, balaguru. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 46 хвилин: [/ колір] [/ розмір] йти Чет нижче посиланням http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296 [/ цитата] у мене немає будь-якої лабораторії лист для цієї мети. наш лаборант просто попросили розробити АПІД для GSM 900 і 1800, одно-діапазону і один дводіапазонні. я багато читав і розроблені деякі, але проблема розширення пропускної здатності. ADS впроваджується для нас в цій лабораторії так проектування в ADS є обов'язковим, в іншому випадку я досить досвідченим користувачем MWS КНТ і я досягнення найкращих результатів там. і не знаю, як дати всі ці параметри, наприклад, товщина і т.д. в ADS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back