Як збільшити продуктивність ПЛІС?

G

Guest

Guest
Привіт хлопці,
Є ручний або декілька ключових моментів слідувати з метою підвищення продуктивності HDL засновані дизайн.
Спасибо

Та є ... Ви можете слідкувати кодування вказівки синтез інструментів ви використовуєте.

Я пропоную вам поглянути на книгу "повторне використання методології Manaual" ..

Також за цим посиланням
http://twins.ee.nctu.edu.tw/courses/ip_core_01/lab_hw_pdf/RTL_coding_guidelines.pdf

Ок спасибі,
Але ж А. інструмент або те, що може дати деякі натяки U Про ур код?

Хамаде пише:

Ок спасибі,

Але ж А. інструмент або те, що може дати деякі натяки U Про ур код?

masai_mara пише:

Для покращення пропускної здатності та швидкості вашого дизайну, вам необхідно вивчити такі поняття, як конвеєрна і паралельна обробка

Дайте гарне читання Sistolic масиви!

Pipelinin метод прискорення даних у процесі обробки ..
Ви також можете вибрати жуйку реконфігуєму обчислювальної техніки, WUD скоротити час повернутися.

на мій knoledge pipeling / SA паралельною обробкою хороший спосіб прискорити processin ..

Ive матеріали по обидві ..жуйку U допомогти, якщо і потрібні ці.

З повагою,

Те, що я хотів би знати, як використовувати концепцію конвеєрної і паралельної обробки інформації в ефективний спосіб Мови ЛПВЩ, я знайомий з ідеєю конвеєрну від апаратної архітектури перспективною, так чи є у вас хороший матеріал для цього?
Спасибо

Для floorplanning Xilinx FPGA дає гарні результати - типовий збільшенням на 10-20%
Ви також можете використовувати RPM для малих критичних блоків, особливо якщо вони використовуються в різних місцях в вашому дизайні.
Фізичні інструментів синтезу (посилення і т.д.) також є ефективним іноді й набагато простіше у використанні, ніж Floorplanner.
Xilinx купили PlanAhead останнім часом, supposebly має дуже гарну фізичну двигун автоматичного синтезу

buzkiller пише:Xilinx купили PlanAhead останнім часом, supposebly має дуже гарну фізичну двигун автоматичного синтезу

Як вже натякали основному pipelinning і паралельної обробки двох основних осей, ви можете працювати на досягнення більш високій швидкості в ваш дизайн,
Pipelinning в цілому може досягти дуже високої швидкості, з невеликою вартістю по площі і вартості затримки, паралельна обробка може поліпшити ваше затримки, але це позитивно вплине на область з працею.
В цілому швидкість і площа знаходяться у зворотній пропорційній, ваше рішення повинна в значній мірі залежить від застосування.
Це не тільки pipelinning і паралельної обробки є багато інших аспектів з меншим ефектом, як і floorplanning, стилю і рішень інноваційного дизайну це може також вплинути на дизайн.
Як planahead я знаю, якщо воно коштує $ 15K "чи не так?

arunragavan пише:

Дайте гарне читання Sistolic масиви!Pipelinin метод прискорення даних у процесі обробки ..

Ви також можете вибрати жуйку реконфігуєму обчислювальної техніки, WUD скоротити час повернутися.на мій knoledge pipeling / SA паралельною обробкою хороший спосіб прискорити processin ..Ive матеріали по обидві ..
жуйку U допомогти, якщо і потрібні ці.З повагою,

Чувак поглянути на це у відношенні систолічної масиву ..

м. Крім того Tryin для здійснення паралельної архітектури ..один з найкращих і accalimed Алгоритм систолічний.відносно
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Привіт,
Для прототипів, я пропоную використовувати тільки 60% ресурсів.Це дає більшу швидкість роботи.
БРМ

arunragavan пише:

Чувак поглянути на це у відношенні систолічної масиву ..м. Крім того Tryin для здійснення паралельної архітектури ..
один з найкращих і accalimed Алгоритм систолічний.відносно

а чувак ..Jes прийняти дизайну, який вже реалізовано, а потім спробувати прочитати його ..і U будемо розуміти основні моделі здійснення ..Візьмемо, приміром

SAD (суми абсолютних відмінностей) - це слід систолічний масиву ..

H ** P: / / ce.et.tudelft.nl/publicationfiles/734_14_fpt2002.pdf

Погляньте на це ..WUD це напевно допоможе

З повагою,

Де знайти Eval.PlanAhead або, може бути повна версія,
з ЛІК ofcouse файлу ..Br Keen

гарний стиль кодування
Хороший інструмент синтезу

KEEN: воно готове для завантаження!

вкладення є гарним джерелом, удачі.Хамаде пише:

Привіт хлопці,

Є ручний або декілька ключових моментів слідувати з метою підвищення продуктивності HDL засновані дизайн.

Спасибо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back