Як збій станеться в AD / дизайн та й як зменшити

T

tuza2000

Guest
глюк, як правило, важливі для виконання специфікації цифро-аналоговий перетворювач, але як щодо к / D конвертер? Я виявив збій у виході АЦП дає значне зменшення відношення сигнал / шум. Як глюк відбувається? і як зменшити його? THX ваша допомога!

Є синхронних годин на виході АЦП, щоб переконатися, дані фіксуються в потрібний час? Іноді ці збої можуть бути пов'язані з внутрішньою схеми як і раніше намагається зробити "остаточне рішення вихід", але перехідні показали як збої через відмінності в затримці між воротами.

Я не можу зрозуміти, що ви маєте на увазі "Евертон", у мене є годинник в outbuffer, я виявив, що глюк через різні затримки між gatesm як контролювати затримки MSB і LSB? Я роблю все рум вихід кодера ж транзистор розміром, це необхідно зробити різні розмір різними трохи?

Це називається трохи syncronizaton. Які АЦП є те, що? Наскільки мені відомо з'являється тільки в складається АЦП. Використання коду Грея, і ви від нього позбавитися. Або який-небудь додаткове обладнання.

моя конструкція спалаху архітектури, я хочу використовувати код Грея, але Є дві проблеми, які я не знаю, як вирішити: по-перше в тому, як перетворити сірий вихідний код в BCD inorter код envalue продуктивність мого дизайну? Друге, що є необхідним для розробки коду Грея в ланцюзі код BCD в дизайні? Або я можу зробити це використовувати MATLAB після Apture вихід для підключення до ПК? і цифро-аналоговий перетворювач лікування глюк, як шум, як о / D конвертер?

Якщо у вас є Flash, ви використовуєте Термометр коду. Існує ніяких підстав, щоб використовувати сірий, тому що я. код і сірі володіють тим же властивістю: 1 LSB chnage означає тільки одне трохи змін у коді. Насправді, я не розумію, чому ви це код на виході: Я бачу на вас фотографії код 31 +1 1,4 л або, як це .... Як ви отримуєте 33,4 код? У 6 біт? Що таке цифровий вихід? 6 біт = 0 -> 63, і це вона.

в: ocarnu 33,4 код результаті збою, коли 47 -> 49, "32 +1" змінює і "8 +4 +2" на "0" По-перше, якраз перед "16" стати справжніми, так що період, який не "8 +4 +2" і "16". Я хочу використовувати код Грея через зменшення глюк такий. Термометр код був проведений компаратора і повинні бути turnde до 6 біт коду.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back