Як захопити послідовної передачі даних на ПК

E

emax0198

Guest
Як я можу захопити і спостерігали 8 +15 +16 розрядний серійний дані (так само, високі і низькі біт) з PORTA RA3 з PIC16F84. Насправді ці дані будуть відправлені в PLL, щоб програма від PIC16F84A. Це всього лише один кадр (39 біт) і після цього ПІК увійде в сплячий режим. Щоб перевірити, що воно буде насправді програма PLL полягає в спостереженні даних ... осцилограф не може зловити кадр, і я не мають доступу до цифрової осцилограф. Як я можу зловити кадр з послідовний / паралельний порт ПК? Якщо хтось ніколи не писав такої заяви, які будуть більш корисними.

Ви можете змінити програму для налагодження, так що ПІК відправляє кадр кілька разів - тоді ваш осцилограф може викликати на ньому. / Rambo

Ви можете використовувати osciloscope зовнішнього запуску input.Modify ваші ПІК джерела Ви повинні додати новий контактний вихід на рис для osiloscope зовнішній вхід тригера. При цьому менестрель контактний високою може бути акуратний.

Ви можете спробувати інший підхід: Намалюйте схеми в Proteus VSM LABCENTER це, завантажити HEX файл в ПОС і спостерігати вихід логічний аналізатор (у комплекті). Це все віртуальні, але якщо він працює там він працюватиме в апаратній теж :) Це дивовижний інструмент, скачати демо http://www.labcenter.co.uk/

Якщо ваша схема має вбудований послідовний порт, а потім просто дамп значення регістру на послідовний порт, і переглянути його за допомогою програми HyperTerminal. Я використовував послідовний порт для налагодження широко фотографії.

Ось посилання, щоб дійсно дуже гарне програмне забезпечення для моніторингу серійний порт: ч ** р:. / / Www.rfinnovations.com.au / Завантаження / Images / RFI-Interm% 20Rev1.1 (1) поштовий ... майже всі підтримувані ...

Його не-RS232 даних з 39 біт і 39 тактових імпульсів (синхронний). Мені потрібен простий код / ​​програми для взаємодії DATA і CLOCK для відображення кадру (біти даних).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back